Pan_Człowiek - wybór padł na carine ,nie podoba mi się corolla ,wygląda jak rozjechana żaba...
co do małych samochodów to niedawno jeździłem Fordem Fiestą i szczerze powiem że mam dosyć małych samochodów... po przesiadce na większy (audi 80 b4) było znacznie przyjemniej ;] Większy samochód=większy szacunek na drodze :P ,a i do bagarznika dużo "bass'u" da się wpakować...
Hollo - Myślałem nad 1.8 ,ale czytałem na forum że ciężko z częściami do tego silnika.
Jeżeli chodzi o rocznik to chciałbym dorwac taką 93/94 minimum . i Myślę że dam rade za tą kase dorwac dobrą carinke-BEZ RDZY (przeglądnijcie allegro to się przekonacie.)
Widzę że nie możecie się pogodzić z coraz niższymi cenami tych samochodow ,ale taki jest już nasz rynek samochodów urzywanych. samochody tanieją w oczach...
a mam takie pytanie jeszcze. Chodzi o przedni Grill ,przeglądając allegro zauważyłem że jedne Cari mają grill z takim "dziobem" ,a drugie mają z plastikowym paskiem po środku. -napiszcie od czego to zależy? od rocznika? czy od wyposażenia?
Pozdro.