No nie mamy ,wszystko dawno wyprzedane przez kolejne władze , jesteśmy globalnymi konsumentami bez własnych wytworów. Właśnie ta jakość i czynnik miejscowy . Wiesz niby jesteśmy "razem" w europie a jednak są produkty ,które mogą być u nas gorsze a gdzie indziej nawet nie wyjadą z fabryki . Oby te Polskie opony spełniały nie tylko nasze przepisy ,ale też innych krajów unii . Tak myślę ,że prędzej u nas fabryka wypuści coś gorszego na rynek krajowy niż np. w DE . Jeśli tam coś pójdzie nie tak, to wyślą to do nas i na wschód , nie wywalą tego u siebie . No akurat w tych oponach różnicy cenowej nie ma , kupujesz i loteria które wyślą , a jak pytam o tydzień to cisza . Powinni informować bo od stycznia do września kawał czasu i ludziska sami powinni decydować ,starsze z Włoch czy młodsze nasze . Ze względu na brak różnicy ceny dziwi mnie obecność tych Włoskich i do tego razem loteryjnie sprzedawanych z jednej strony/pozycji . Obok mają stronkę z takimi z 2018 i jasno pisze Włochy .
Jak pytałem to z info wynikało , że na te z Włoch jest więcej reklamacji , może u nas fabryka jest de best .