Też nie ma. A po co składać ręcznie w zimie lusterka? To bardziej szkodzi aniżeli pomaga chyba prawda? :P
ehhh no to szkoda, a już myślałem ze rozświetlę mroki tych przycisków. Jakby nie patrzeć po lewej strony kierownicy to najczęściej używany przycisk a poskąpiono na diodkę...
Jeśli chodzi - po co składać to powiem tyle, że w mieście, wieczorna walka na osiedlu jest prowadzona o każdy centymetr miejsca parkingowego. Przytulenie lusterek daje ten komfort, że ktoś nam ich nie dziabnie zbyt łatwo przy wjeżdżaniu/wyjeżdżaniu, a ludzie często są nieuważni.
Kompletnie nie rozumiem ręcznego zamykania lusterek skoro mogą się same zamykać przy zamykaniu zamków <myśli> Chyba że składacie lusterka do jazdy :D
ja też nie rozumiem tego, że toyota nie dała automatycznych lusterek. Na początku trzeba sobie wbić do głowy bo zawsze sobie przypominałem jak już chciałem zamknąć drzwi
Tak samo jak kompletnie nie rozumiem przycisku na wyłączenie czujek parkowania obok hamulca ręcznego (po cholerę to?). Wystarczy, że dzieciak czy ktoś inny się nim pobawi i przypadkiem wyłączy i nieszczęście murowane. Ostatnio bym się tak komuś wpakował na parkingu...