Autor Wątek: cd w yarisie??  (Przeczytany 37062 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jackk7

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #30 dnia: 14 Maja 2005, 20:36:34 »
to tak sięprezentuje

a tak "na gotowo" do drogi.

CoOljaCk

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #31 dnia: 14 Maja 2005, 21:25:04 »
troche za duza pajęczyna jak dla mnie :)

adi

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #32 dnia: 15 Maja 2005, 09:01:02 »
tez o tym myslalem ale chyba to dobry patent na trase niz na miasto :wink:  ciagle by trzeba bylo to wyjwoac i chopwac chyba ze nei szkoda nam szybki :wink:  

czy na popielniczce masz przyczepiony termometr :shock:  :?:  :?:

jackk7

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #33 dnia: 15 Maja 2005, 09:36:20 »
Cytat: adi
czy na popielniczce masz przyczepiony termometr :shock:  :?:  :?:

tak, a co?

Co do trasy to fakt, ze włożyłem kasete przed trasą i została a w mieście właściwie słucham radia - krótkie przebiegi. Radio nie ma RDS'u, więc sięgubi poza miastem i trzeba by wciąż szukać, a plyta (przez kasetę) to sobie gra i gra.

Co do chowania kasety to na ogół nie chowam, szyby jeszcze cale

CoOljaCk

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #34 dnia: 15 Maja 2005, 10:26:42 »
ja mam wlozone w tam radio ze sciaganym panelem i nie zdazylo mi sie nigdy zeby mi ktos majstrowal przy aucie. choc na noc auto idzie do garazu  :cnice

adi

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #35 dnia: 15 Maja 2005, 11:41:11 »
ja zauwazylem ze zlodzieje to nawet nei zagladaja do yarkow :lol:  procent yarisow z innym radiem niz fabryczne jest maly wiec prawdopodobienstwo upolowanai takiego tez male 8)

FreddyK

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #36 dnia: 15 Maja 2005, 21:05:24 »
A ja mam oryginalny cd do Yarka w tej wnęce i mam święty spokój:)

CoOljaCk

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #37 dnia: 15 Maja 2005, 21:36:35 »
ja zauwazylem ze zlodzieje to nawet nei zagladaja do yarkow :lol:  procent yarisow z innym radiem niz fabryczne jest maly wiec prawdopodobienstwo upolowanai takiego tez male 8)

dokladnie tak jak mowisz!

FreddyK

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #38 dnia: 15 Maja 2005, 21:49:08 »
ja zauwazylem ze zlodzieje to nawet nei zagladaja do yarkow  procent yarisow z innym radiem niz fabryczne jest maly wiec prawdopodobienstwo upolowanai takiego tez male

Zgadzam się: w moim 80-tysięcznym mieście w ubiegłym roku włamano siętylko do 1 (słownie - JEDNEGO) Yarisa, podczas gdy inne marki pojazdów - na pęczki!!!!!!!!!!!!!

tomek_paseo

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #39 dnia: 15 Maja 2005, 22:50:53 »
Cytat: uniorek
Po pierwsze ma bo rozkrecasz przednia konsole - pomyślałem soebie ze mozna tez zajzec do radia

Po drugie pisałem o wejsci aux a nie WYJŚCIU (jak do wyjscia chcesz podłączyc cos co tez ma wyjscie  :aduh)

Po trzecie jest wejscie aux ktore jest obługiwane przez złącze zmieniarki cd wiec isteneije mozliwosc podłaczenia odtwarzacza mp3 wiecej o tym tutaj

Ok, zgadzam sie, jesli chodzilo Ci o wejscie zmieniarki. "Wyjscie", to przejezyczenie. Nie unos sie tak...

Offline simper

• Toyot Leżący
  • *
cd w yarisie??
« Odpowiedź #40 dnia: 16 Maja 2005, 10:23:25 »
to jak wlasciwie gra ta kaseta??

jest sens to kupowac ?? bo podobno jakosc jest slabiutka??
na zmieniarka odpada...

no i zostaje jeszcze taka mozliwosc http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51080986
czyli cd do yarisa oryginalny...
ale dwa pytania... po pierwsze skad ta kosmiczna cena 650 zl ??:O
i drugie jesli to rzeczywiscie taka cena... to jezdzenie z takim radiem to tez ryzyko bo zlodziej moze byc tak samo zainteresowany jak innym radiem ...
poza tym za 450 mozna kupic nowe z mp3...

chyba jednak podjade do jakiegos elektronika... pokaze mu fotki jak ma co przylutowac i gdzie... i podlacze mojego playerka mp3 ... bo to najtansze rozwiazanie... nawet jesli mialbym kupic to teraz takiego 128 mozna kupic juz za 100 na allegro czy cos takiego...

a i pytanie do jackk7 ... po co ci termometr??:) przeciez w konsoli jest juz jeden wbudowany :) a i dlaczego piszecie ze nei macie rdsu?? to nie bylo w jakichs??
ja mam 2000 rocznik ale sporwadzony z francji i jest i rds i wyswietlacz pikselowy... :cwhatsup

CoOljaCk

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #41 dnia: 16 Maja 2005, 10:36:00 »
Cytat: uniorek

Po trzecie jest wejscie aux ktore jest obługiwane przez złącze zmieniarki cd wiec isteneije mozliwosc podłaczenia odtwarzacza mp3 wiecej o tym tutaj

nie ma zadnego wejscia Aux w radiu w yarisie. a o podlaczeniu mp3 do gniazda od zmieniarki mozesz tylko pomarzyć. Jest gniazdo na fabryczna zmienarke i juz jezeli chodzi Ci dokładne przedstawienie sprawy.

flymar

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #42 dnia: 16 Maja 2005, 14:44:29 »
Standardowy termometr pokazuje temperaturęzewnętrzną, a dobrze wiedzieć jak ciepło/ zimno jest wewnątrz. Sam myślęo zamontowaniu, ale takie urządzonko jak na zdjęciu nie za bardzo mi siępodoba.

jackk7

• Gość
cd w yarisie??
« Odpowiedź #43 dnia: 16 Maja 2005, 22:25:57 »
Cytat: flymar
Standardowy termometr pokazuje temperaturęzewnętrzną, a dobrze wiedzieć jak ciepło/ zimno jest wewnątrz.

wlasnie taka byla intencja

termometr może być. Jest czytelny.

Cytat: simper
to jak wlasciwie gra ta kaseta??

gra b. dobrze

co do radia - u mie nie ma RDS'u, też mnie to dziwi i wkurza, ale nie ma i już.

Offline simper

• Toyot Leżący
  • *
cd w yarisie??
« Odpowiedź #44 dnia: 17 Maja 2005, 09:36:04 »
a to jakas zwykla kaseta czy jakas lepsza?? jesli sa jakies lepsze i gorsze... albo moze ile cie wyniosla??

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl