Napisałeś kolejnego oksymorona, jakbyś namawiał na zakup nowej Camry a jak Ci w tym przeszkadzam...
Używasz trudnych słów, których chyba nie rozumiesz. Zacytuj moje zdanie w którym namawiam na zakup nowej Camry. U nie na wsi mówią o tym - snobizm lub pewnie też i mylnie - narcyzm.
A u mnie w mieście mówią- najgorsza choroba jak ktoś ma zajoba
Kolega sinuspi wyobrazil sobie ze my uwazamy ze nasze auta sa najlepsze, najbezpieczniejsze, maja najlepsze systemy itd itdp. Niestety wszystkie te informacje wyssal z palca bo nikt tutaj o nich tak nie pisze. Dla mnie jest zwyklym trollem i odpisywanie takim osobom nie ma sensu bo sie tylko bardzoej nakreca.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Woow Sherlocku sam na to wpadłeś, czy jakiś system komputerowy wspomógł
? taki żarcik małomiasteczkowy.
Nie wiem jaki jest zwykły a jaki niezwykły jest Troll i nie umiem odpowiedzieć, nigdy Trolla nie widziałem, choć z jednym Trolem pracowałem. Myślisz
, ze mogłem się zarazić ? 
Jeżeli nie masz więcej do powiedzenia odnośnie trwałości aut z lat -? 1999, podejścia pro Klient, materiałów używanych "kiedyś" etc to może per perona nie rób sobie wycieczek, czy Sinus to czy Sinus tamto....
Dziękuję !
Mialem Starleta 1997 a wczesniej Corolle 1993 wiec cos wiem o trwalosci tych aut.
Musisz sie ogarnac troche. Jesli wszyscy Ci mowia ze mozesz sie mylic to moze jednak cos w tym jest?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jestem omylny, jak każdy Człowiek ma swoje przypadłości i ułomności.
Jeżdżę nowymi autami, z różnym zawieszeniem i systemami wspomagania. Jednak jestem leniwy i wole te "stare" jak mówicie na nie, które mają wg mojej oceny więcej zalet niż tych złych rozważań i wole je szybko i relatywnie prosto i tanio usunąć przy pomocy podstawowych narzędzi.
Nie widzę wypowiedzi, która mówi, że były to złe rozwiązania i czemu ich zaprzestano stosować. Nie widzę wytłumaczenia oprócz finansowo - socjologicznego.
Przykład, który napisałem a Snikers próbuje szydzić. Skoro była to konstrukcja taka a nie inna, że można było podnieść auto za słupek a teraz nie to gdzie to technicznie zmierza.....
Że mam porównywać co występie w modułach - proszę przykład z brzegu pompa oleju w T4 2.5ccm, kup osobno bez bloku w ASO. Powodzenia.
Nie przekonuje się, że elektronika jest lepsza od mechaniki, nie mówiąc i jej trwałości i prostocie.