Słyszałem że ASO Subaru również patrzy z góry na klienta. I dochodzimy powoli do wniosku że wszędzie źle...
W sumie też jesteś z KRK ciekawe o którym ASO piszesz
Subaru to inny klient, jak kupisz to już nie chcesz auta innej marki. Mają swoje zloty itp. Jak ja się zdecydowałem to wersje XT nie były już dostępne. Ich oferta jest obecnie tylko dla emerytów

.
W Krakowie masz:
- Anwa, byłem raz, na pytanie o rabat przy kupnie nowego auta patrzyli na mnie jak na kosmitę, nawet dywaników nie chcieli dołożyć, kupiłem gdzie indziej.
- Romanowski, ulubieniec TMP, skupił wszystkie Celiki GT4 i 4WD w Polsce. Pojawił się po odebraniu autoryzacji Inter Car Nowak, niestety przejął od nich mechaników i pracowników serwisu. Pracuje tam nawet kierownik serwisu Inter Car Nowak, który wciskał mi ciemnotę, że zawory z samoregulacją się ustawia i kiedyś oszukali mnie (w Inter Car) na tym na 500 pln. Jak ustaliłem, że Dual VVTI nie ma regulowanych zaworów to wciskali kity i kasy nie oddali. Jak oddałem Ravkę na reklamację to najpierw musiałem wyjaśniać co to jest gwarancja, a ich grzebanie skończyło się tym, że wydali mi auto nienadające się do jazdy

.
- Dobrygowski, też przyszedł jak zniknął Inter Car, jako jedyni przyznali rację, że z Ravką jest coś nie tak, podjęli się weryfikacji, dali auto zastępcze za free, ściągnęli specjalistę z TMP z Warszawy, ale on im powiedział, że jest ok i nic nie zrobią. Teraz serwisuje u nich wszystkie auta i jest ok. Dali rabat flotowy na nowe auta więc polecam.