Autko odebrane, w końcu zamiast o 14 to wyjechałem z salonu przed 18 przez opóźnienie mechaników, którzy założyli moje opony zimowe do innego auta.
Android auto czy innego Apple Car oczywiście nie ma, koła dojazdowego też nie. Z gratisów mogę wymienić jedynie ofertę zniżki na wydłużenie gwarancji i wino otrzymane z działu sprzedaży

Na razie wrażenia prawie wyłącznie pozytywne - silnik, przyspieszenie (AWD-i, selection biała perła), ilość miejsca, zwrotność itp.
Wahałem się między selection a executive, z uwagi na brakujące w tej pierwszej wersji dodatki - martwe pole, skóra wentylowana i radar + kamery z przodu przy parkowaniu. Na teraz, żałuję braku tego ostatniego, jak próbuję zaparkować w garażu to czuję się niekomfortowo, przez to wrażenie, że auto jest tak ogromne (i duże lusterka). Pewnie po iluś jazdach, wyczuciu auta i szerokości oraz długości to minie. Niemniej same kolory wersji selection, zestawienie tego białego z czarnym itp - to auto, w mojej opinii, wygląda naprawdę dobrze

I na koniec ciekawostka, bardzo subiektywna rzecz jasna - przez to zamieszanie w serwisie, przez 2 h miałem wypożyczoną rav4 w opcji executive. Korzystając z okazji pobawiłem się trochę tym słynnym lusterkiem, które może wyświetlać obraz z kamery z tyłu, jeśli cały bagażnik mamy zawalony pod dach - i nie wiem, czy to przez moją ukrytą chorobę lokomocyjną, czy przez co, ale zerkanie w to lusterko po paru minutach prawie skończyło się srogimi przebojami żołądkowymi