Czym jest "Data zamówienia" u was? Faktyczną datą zamówienia, czy aktywacją aplikacji?
Stanowczo - data zamówienia (u mnie 31.12.2021)
To dziwna sprawa, może to kwestia, że auto nie jest jeszcze w produkcji, bo ja wpłacałem zaliczkę 14.01, a ta "Data zamówienia" wskazuje na dzisiaj i też dopiero dzisiaj aktywowali mi aplikację.
Data zamówienia to data zamówienia. Handlowiec złożył zamówienie w tym dniu, który Ci się wyświetla. Tłumaczyłem tę wtyczkę na polski i odnosi się ona właśnie do momentu, kiedy zostało złożone zamówienie. Sprawdź sobie sposobem z narzędziami deweloperskimi do czego się to odnosi. I nie jest to moment aktywacji w MyT. Ja miałem aktywowane MyT w 2019 roku. Handlowiec złożył zamówienie na samochód wtedy, gdy przesłałem mu podpisaną umowę mailem (bo wszystko załatwiałem przez internet) oraz wpłaciłem zaliczkę. Może handlowiec dopiero dziś złożył zamówienie pomimo tego, że umowę podpisałeś 14 stycznia.
Pytam, bo nazwa zmiennej to jedno, a czego dotyczy realna wartość, to drugie (szczególnie we frontendzie).
Jeśli to prawda, to śmiesznie, bo przy zamówieniu termin był na sierpień, że 2 tygodnie temu handlowiec mówił o wrzesniu/październiku, to nie wiem z czego on to wyczytał. A jak faktycznie data zamówienia to dzisiaj, to oznacza, że raczej nie odbiorę auta w tym roku. Jak się do wakacji nic nie ruszy, to zapytam.