Autor Wątek: RAV4 2019 kiedy w Polsce?  (Przeczytany 972723 razy)

Offline OBI_FMJ_PL

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: RAV4 AWD HYBRID
Odp: RAV4 2019 kiedy w Polsce?
« Odpowiedź #3225 dnia: 27 Maja 2022, 22:32:12 »
400 zł za przód i tył. Haczyki w bagażniku po obu stronach gratis.
Przyzwoita cena. To trzeba pomyśleć o kamerce. Dzięki Toyocie mam na to dużo czasu, ale w sumie i tak nie ma co narzekać, bo np. w Australii czas oczekiwania to 12-18 miesięcy :0
RAV4 C+S, AWD, hybrid, Tokyo RED - zamówienie z 18.02.2022 r. - 20.01.2023 - odebrany!

Offline OBI_FMJ_PL

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3226 dnia: 27 Maja 2022, 22:41:15 »
Data zamówienia to data zamówienia. Handlowiec złożył zamówienie w tym dniu, który Ci się wyświetla. Tłumaczyłem tę wtyczkę na polski i odnosi się ona właśnie do momentu, kiedy zostało złożone zamówienie. Sprawdź sobie sposobem z narzędziami deweloperskimi do czego się to odnosi. I nie jest to moment aktywacji w MyT.
A nie może być tak, że zamówienie jest w systemie Toyoty, aplikacja jest tylko aplikacją i ktoś fizycznie musi przypisać zamówienie do konta w aplikacji. I to jest w MyT "data zamówienia".
Może handlowiec dopiero dziś złożył zamówienie pomimo tego, że umowę podpisałeś 14 stycznia.
Jeśli jest jednak tak, to takiego handlowca trzeba by zeunuszyć co najmniej :)
RAV4 C+S, AWD, hybrid, Tokyo RED - zamówienie z 18.02.2022 r. - 20.01.2023 - odebrany!

Offline lol19pl

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Cupra Leon ST
« Odpowiedź #3227 dnia: 27 Maja 2022, 23:32:03 »
Czym jest "Data zamówienia" u was? Faktyczną datą zamówienia, czy aktywacją aplikacji?
Stanowczo - data zamówienia (u mnie 31.12.2021)
To dziwna sprawa, może to kwestia, że auto nie jest jeszcze w produkcji, bo ja wpłacałem zaliczkę 14.01, a ta "Data zamówienia" wskazuje na dzisiaj i też dopiero dzisiaj aktywowali mi aplikację.
Data zamówienia to data zamówienia. Handlowiec złożył zamówienie w tym dniu, który Ci się wyświetla. Tłumaczyłem tę wtyczkę na polski i odnosi się ona właśnie do momentu, kiedy zostało złożone zamówienie. Sprawdź sobie sposobem z narzędziami deweloperskimi do czego się to odnosi. I nie jest to moment aktywacji w MyT. Ja miałem aktywowane MyT w 2019 roku. Handlowiec złożył zamówienie na samochód wtedy, gdy przesłałem mu podpisaną umowę mailem (bo wszystko załatwiałem przez internet) oraz wpłaciłem zaliczkę. Może handlowiec dopiero dziś złożył zamówienie pomimo tego, że umowę podpisałeś 14 stycznia.
Pytam, bo nazwa zmiennej to jedno, a czego dotyczy realna wartość, to drugie (szczególnie we frontendzie).
Jeśli to prawda, to śmiesznie, bo przy zamówieniu termin był na sierpień, że 2 tygodnie temu handlowiec mówił o wrzesniu/październiku, to nie wiem z czego on to wyczytał. A jak faktycznie data zamówienia to dzisiaj, to oznacza, że raczej nie odbiorę auta w tym roku. Jak się do wakacji nic nie ruszy, to zapytam.

Offline tomeksp

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3228 dnia: 27 Maja 2022, 23:40:49 »

3" border="0
YESSSS   :grin: :grin:

Alarm cobra (niestety). po wciśnięciu ryglowania auta podczas zamykaniu klapy auto się grzecznie zamyka i alarmuje na sam koniec.

W którym serwisie ustawili prawidłowo alarm?

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Offline seamon

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3229 dnia: 28 Maja 2022, 00:50:52 »

Alarm cobra (niestety). po wciśnięciu ryglowania auta podczas zamykaniu klapy auto się grzecznie zamyka i alarmuje na sam koniec.

W którym serwisie ustawili prawidłowo alarm?

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Toyota radość Wawa (Choć nie taka radość była) :grin:

Offline seamon

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3230 dnia: 28 Maja 2022, 00:57:09 »
Ile montaż kamerki, jeśli to nie tajemnica?
400 zł za przód i tył. Haczyki w bagażniku po obu stronach gratis.
Myślałem dużo o tych haczykach ale się w końcu nie zdecydowałem. ostatnio kumpel mi podrzucił takie cos:
https://allegro.pl/oferta/2x-organizer-do-bagaznika-na-rzepy-stayhold-paski-12110903264
I mówi ze jemu się mega sprawdza przy trzymaniu zakupów o rożnym tonażu. Rozważam jako alternatywę do wiercenia w podbitce.
Póki co przyjechała nowa roleta i organizer pod klapę bagaznika.
Co do organizera nie mam zastrzeżeń ale roleta z uchwytem tak sobie. Solidnie wykonana ale sporo węższa od oryginału wiec dziury po bokach. Jak kto zainteresowany to mogę kilka zdjęć wykonać.

Offline Skonek1976

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3231 dnia: 28 Maja 2022, 06:27:15 »
Jak możesz to zrób kilka zdjęć, chętnie zobaczymy jak to wyglada.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #3232 dnia: 28 Maja 2022, 07:57:48 »
W przypadku maty w bagaznikimu, jak chcesz mocować ten organizer?

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Skonek1976

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3233 dnia: 28 Maja 2022, 08:49:49 »
Organizer jest między kołem zapasowym a podłoga bagażnika, wypełnia te 5-7 cm pustej przestrzeni. Jego ogromna zaleta jest to ze stanowi podparcie dla podłogi i możesz śmiało punktowo do bagażnika zapanować 100kg, podoba sie nie zapadnie bo jest równo podpierają po bokach i na środku. Taki organizer można kupić na Alldrogo za 250-300zl. Ja taki mam i sobie chwale. Jest to fajne rozwiązanie, jedyny minus to ze mając organizer nie opuścisz podłogi o te 5-7cm, Grzegorz go wyjaśnia aby to zrobić.

Offline OBI_FMJ_PL

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3234 dnia: 28 Maja 2022, 10:24:38 »
roleta z uchwytem tak sobie. Solidnie wykonana ale sporo węższa od oryginału wiec dziury po bokach. Jak kto zainteresowany to mogę kilka zdjęć wykonać.
A co nie tak z oryginalną roletą?

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #3235 dnia: 28 Maja 2022, 10:36:17 »
Skonek, chodziło mi o ten na rzepy :)

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Rav4 Hybrid 4x4
« Odpowiedź #3236 dnia: 28 Maja 2022, 11:05:33 »
Seamon. Ale tego organizera nie ustawisz na gumowej wykładzinie bagażnika, więc dla mnie lipa. Dwa solidne haczyk od Octavii robią robotę. A co do otworów, to wiercisz je w boczkach bagażnika, a nie w podbitce. Są zdjęcia w temacie "nasze modyfikacje".

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
« Odpowiedź #3237 dnia: 28 Maja 2022, 11:09:37 »
Czym jest "Data zamówienia" u was? Faktyczną datą zamówienia, czy aktywacją aplikacji?
Stanowczo - data zamówienia (u mnie 31.12.2021)
To dziwna sprawa, może to kwestia, że auto nie jest jeszcze w produkcji, bo ja wpłacałem zaliczkę 14.01, a ta "Data zamówienia" wskazuje na dzisiaj i też dopiero dzisiaj aktywowali mi aplikację.
Data zamówienia to data zamówienia. Handlowiec złożył zamówienie w tym dniu, który Ci się wyświetla. Tłumaczyłem tę wtyczkę na polski i odnosi się ona właśnie do momentu, kiedy zostało złożone zamówienie. Sprawdź sobie sposobem z narzędziami deweloperskimi do czego się to odnosi. I nie jest to moment aktywacji w MyT. Ja miałem aktywowane MyT w 2019 roku. Handlowiec złożył zamówienie na samochód wtedy, gdy przesłałem mu podpisaną umowę mailem (bo wszystko załatwiałem przez internet) oraz wpłaciłem zaliczkę. Może handlowiec dopiero dziś złożył zamówienie pomimo tego, że umowę podpisałeś 14 stycznia.
Pytam, bo nazwa zmiennej to jedno, a czego dotyczy realna wartość, to drugie (szczególnie we frontendzie).
Jeśli to prawda, to śmiesznie, bo przy zamówieniu termin był na sierpień, że 2 tygodnie temu handlowiec mówił o wrzesniu/październiku, to nie wiem z czego on to wyczytał. A jak faktycznie data zamówienia to dzisiaj, to oznacza, że raczej nie odbiorę auta w tym roku. Jak się do wakacji nic nie ruszy, to zapytam.
Napisz do klient[at]toyota.pl, podaj numer zamówienia i poproś o szacowane daty i kiedy zostało złożone zamówienie. Będziesz miał sprawę rozwiązaną.
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

Offline JanuszTracz

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: RAV4 Adventure
« Odpowiedź #3238 dnia: 28 Maja 2022, 19:36:13 »
To znaczy, że nie masz tej opcji.

mam wszystko to, co selection + dodatki, wiec jesli dziala w selection to musi dzialac u mnie

Offline Axel99

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3239 dnia: 28 Maja 2022, 19:46:47 »
Jakie haczyki macie dokładnie na myśli? Te do mocowania siatki? 2x2?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl