Pytanie takie. Obd adapter sobie mruga bo jest wpięty, a nie musisz mieć włączonego zapłonu żeby uruchomiła się pełna funkcjonalność?
U mnie tak jest na 2 różnych adapterach. BT działa tylko po zapłonie. A tak sobie adapter tylko mruga, że podłączony ale nie mogę zaczytać np. błędów czy sprawdzić czujniki itp.
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka
No jeśli tak jest to spoko. To tylko trzeba uważać żeby ktoś się nam nie wpiął jak będziemy stać w korku.
Myślę że takie cuda są tak popularne jak to, że każdy słyszał, w internecie czy tv, że kradną z kart płatniczych zbliżeniowo stojąc obok ciebie, a nikt takiej osoby nie zna którą tak okradli.
Jak złodziej chce ukraść twoje auto to i tak to zrobi. Mówię o złodzieju z prawdziwego zdarzenia nie Sebixie z łomem.
U mnie w rodzinnej miejscowości ukradli auto o 18 godzinie z zamkniętego garażu, przed którym stało inne auto, a rodzina była w domu. Nie dość, że wypchali z 30m to auto z przed garażu, to włamali się do garażu, wyjechali tym autem co chcieli ukraść, to jeszcze czekali aż koleżanka z balkonu zejdzie bo sobie pranie zbierała (sąsiadka). A domownicy wszyscy w domu i nikt nic nie słyszał.
Choć mówią, że lepiej dmuchać na zimne.
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka