jestem coraz bardziej zniechęcony do tych chińskich stacji multimedialnych...
każdy chińczyk z którym korespondowałem w końcu przyznał że to jest ekran 6.2 i tylko 800/480.. to za mało. taki większy smartfon, liczyłem że może jest jakaś nowsza generacja z ekranem 7 cali i 1024/600.. dziwi mnie tylko bardzo że NIKT nie zająknął się o tym w komentarzach, nie zauważyli że ekran jest mniejszy niż zamawiali i że gorsza rozdzielczość??

dla przykładu google maps jest na tym prawie nieużywalne

, appka w wersji na smartfon w poziomie wygląda dużo gorzej, 1/3 ekranu zasłania górna i dolna belka, na mapę jest już mało miejsca...
na co dzień używam iPada mini 2 z kartą LTE, do nawigacji (google maps w wersji na tablet wygląda bardzo dobrze), yanosika, spotify itp itd to się jak najbardziej nadaje, mam wyprowadzony mini jack (zamiast zmieniarki CD).. przymocowane to jest na takie małe okrągłe uchwyty magnesowe do kratek nawiewu, mogę wkleić fotki jeśli kogoś interesuje...
pozostaje cały czas kwestia poprawy niskich tonów
jakie głośniki mogę włożyć w drzwi przednie żeby było zauważalnie lepiej niż fabryczne?
czy radio można zostawić? jaką ono w ogóle ma moc, parametry? nie mogę nigdzie znaleźć.. mam ten model z mp3
dowiedziałem się że jak chcę podłączyć suba do tego radyjka to jakiś spec musi mi dorobić złącze RCA , żeby nie pogorszyć dźwięku jakąś przejściówką.
czy przy wymianie głośników trzeba będzie dołożyć mały wzmacniacz?
czy wygłuszenie drzwi jest konieczne przy wymianie głośników? bo to chyba dość droga sprawa, a tu jeszcze przecież dochodzi z hałas komory silnika..
jak doczytałem, to o aktywnym subie (pod fotel) powinienem myśleć w ostatniej kolejności

z góry dziękuję za pomoc i pokierowanie mnie na właściwe tory