Haha, ja jestem z czasów, jak jeździło się gdzieś przy pomocy papierowej mapy. Orientacja w terenie ma dla mnie cały czas priorytet. Nawigację traktuję jako wskazówkę.
Nie udowadniam wcale, że firmowa nawigacja jest lepsza, bo nie jest, jest wystarczająca dla celów, jakim mi służy i o tym pisałem. Zawsze wystąpi wyjątek krytyczny, gdzie wszystko się wyłoży, nawet cudowne Google. Mam screeny jakie Google wywala głupoty, więc Twój argument, na działanie, w obcym terenie, jest łatwy do zabicia.
Czekam jak wszyscy na AA i AC. Z powodu wygody obsługi.
Bez potrzeby nie neguję wszystkiego jak leci. WIdzę że większość ludzi jednak tak ma.
Bardziej mam pretensję o działanie wycieraczek, bo to gruba siara kupować nowy samochód z 3 letnimi w działaniu wycieraczkami. To jest poważny problem mający wpływ na bezpieczenstwo, na które Toyota podobno kładzie nacisk. Jadę teraz w ciągłym deszczu w trasie. Żona kieruje. To co się dzieje na szybie czystego samochodu, który przed wyjazdem umyłem, jest żenujące. Jakieś tam pierdoły z udogodnieniami, mają drugorzędne dla mnie znaczenie.
Każdy ma własne indywidualne podejście.