Wszystko wskazuje ze toyota przygotowała uniwersalne paczki pod wszytkie rodzaje multimediów dla rav4 i corolla z 2019. Ma to sens bo serwis nie bedzie musiał się zastanawiać co do którego auta wgrać.Opis powyżej jest z forum (przynajmniej ja taki znalazłem) dla corolli ale z powodzeniem Hiszpanie wgrywali to do rav4.
Ciekawe czy podejdzie rowniez pod Camry. Podejmie sie ktos sprawdzenia? Nawet bym zaryzykowal
Cytat: klaudiusz w 27 Sierpnia 2020, 12:00:17Ciekawe czy podejdzie rowniez pod Camry. Podejmie sie ktos sprawdzenia? Nawet bym zaryzykowal Przypuszczam, że system sprawdza pliki aktualizacyjne przy próbie instalacji i w wypadku niezgodności z posiadanym sprzętem nie pozwoli na jej rozpoczęcie.
No to ściągamy, najwyżej się wysypie...
Cytat: klaudiusz w 27 Sierpnia 2020, 12:44:38No to ściągamy, najwyżej się wysypie...jakie masz DCU u siebie pamietasz?
Mnie jakiś czas temu powstrzymało to, że moja ravka nie wykrywała 3 różnych penów - mimo odpowiedniej pojemności, sformatowania w wymaganym systemie plików itd. Załapała dopiero kupionego specjalnie w tym celu najtańszego pena z marketu. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Rozpakować katalog USB3_DCU Toyota upgrade_Pana_DTEN wrzucić na Pendrive i do portu USB w Toyotce