0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: zakomar w 28 Sierpnia 2020, 10:27:41Wygląda na to, że Toyota wyłączyła możliwość ściągania paczek. Ściągnąłem pierwsze 2 USB, ale 3 już nie mogę i jak sprawdzam, to pierwsze 2 już też nie są dostępne. Ma ktoś jeszcze USB 3 na dysku i mógłby gdzieś udostępnić?troche się im nie dziwie - kasa im topnieje w oczach za potencjalna aktualizacje w serwisie
Wygląda na to, że Toyota wyłączyła możliwość ściągania paczek. Ściągnąłem pierwsze 2 USB, ale 3 już nie mogę i jak sprawdzam, to pierwsze 2 już też nie są dostępne. Ma ktoś jeszcze USB 3 na dysku i mógłby gdzieś udostępnić?
A 3 się udało?
Info from our dealer in Russia (Moscow) / files from Toyota Europe. We have two multimedia - 1) Denso-Ten without navigation, and 2) Panasonic with a navigation unit from Harman. For Denso-Ten without navigation process very easy. Unzip all files to USB32GB FAT32 and start update from settings in multimedia.If you have a Denso-Ten with navigation, do not update yet, this 1-2-3 phasing ONLY for Panasonic+Harman. I don't have instructions for Denso-Ten + Navi
Z innego forum: Cytuj (zaznaczone)Info from our dealer in Russia (Moscow) / files from Toyota Europe. We have two multimedia - 1) Denso-Ten without navigation, and 2) Panasonic with a navigation unit from Harman. For Denso-Ten without navigation process very easy. Unzip all files to USB32GB FAT32 and start update from settings in multimedia.If you have a Denso-Ten with navigation, do not update yet, this 1-2-3 phasing ONLY for Panasonic+Harman. I don't have instructions for Denso-Ten + NaviPodsumowując, jeżeli posiada się system produkcji Denso ("CAxx" w końcówce oznaczenia, w odróżnieniu od "DAxx" - Panasonic) z wbudowaną nawigacją, to lepiej na razie podarować sobie aktualizację.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Z innego forum: Podsumowując, jeżeli posiada się system produkcji Denso ("CAxx" w końcówce oznaczenia, w odróżnieniu od "DAxx" - Panasonic) z wbudowaną nawigacją, to lepiej na razie podarować sobie aktualizację.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Cieszy mnie że i wcześniejsze roczniki mają AC i AA. Ulga.Co do Klaudiusza zauważyłem że ma on jakiegoś starego android auto. Wersja 10 AA jest już zainstalowana na telefonie w standardzie bez konieczności pobierania ze sklepu. Klaudiusz ma jeszcze stary widok AA, czyli jakąś starą wersję która w PL wogóle nie jest wspierana. Jeszcze bym spróbował podłączyć telefon z AA 10.
Case bez navi, DCU 17TDT1EU-CA01 (audio 1215)Dla mniejszych pendrive: można wywalić katalog PreInstall? Tam jest chyba tylko Navi?Czy błądzę?