Po podłączeniu nie pokazuje mi się żadna aplikacja.
Rozumiem, że to już po tym, jak na ekranie aplikacji w samochodzie uruchamiasz połączenie Mirrorlink i potwierdzasz to na ekranie telefonu (przynajmniej tak to u mnie wygląda w S10+ z Androidem 10).
Jeżeli jest tak jak piszę, to pewnie jest problem z certyfikatami (każda appka zgodna z MirrorLink ma swój osobny certyfikat), jeżeli certyfikat jest niepoprawny to taka appka nie pokazuje się po połączeniu. Miałem to samo u siebie po aktualizacji do Androida 10.
Na początek wyczyść pamięć aplikacji Samsung Mirrorlink (ustawienia > aplikacje > przycisk 3 kropki > pokaż aplikacje systemowe > Samsung Mirrorlink > domyślna pamięć > wyczyść dane).
Następnie wejdź w ustawienia Mirrorlink (ustawienia > połączenia > więcej ustawień połączenia > Mirrorlink) - zobaczysz listę zainstalowanych aplikacji zgodnych z MirrorLink. Po wejściu w każdą z aplikacji masz możliwość aktualizacji certyfikatu. Po stuknięciu wszystkich aktualizacji trzeba trochę poczekać, może to potrwać parę minut, na koniec nie zaszkodzi restart telefonu. Daj znać, czy się udało.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka