A możesz podać jakie korzyści niesie z sobą Wi-Fi w kamerce?
Jak chcesz zgrać jakiś filmik (zdarzenie) to nie musisz wyjmować karty (potem zapomnisz jej włożyć...) tylko przerzucasz z kamerki na telefon, a potem, to już gdzie chcesz.
Jak ja lubie TAKIE p....nie
Kamerka jest do dokumentowania "problemow" a nie oglądania czy ten z przodu ma pryszcze na nosie.
Macie możliwość przedstawienia, potwierdzenia swojej wersji sytuacji na drodze i NIK normalny nie kupuje kamerki po to żeby wstawiać na Yutuba.
Kamerka za 200 zł spełnia wszystkie funkcje a snoby chcące mieć "super jakość" niech montują kamery sportowe. Mój przykład kamery za 200 zł ma wszytko co potrzeba i przy okazji reprezentuje sprzęt dla tzw Kowalskiego.
Nie rozumiem po co szukać "super sprzętu". Mam kamerę od kilku lat i żaden film nie trafił do siec. Filmy są dla mnie i nigdy nie musiałem pokazywać filmików. (co tu pokazywać na kilku calach) Raz tylko samo stwierdzenie że mam kamerę i winowajca "zmienił" zdanie.
To nie narzędzie do nagrywania filmów na sobotnie oglądanie.
kkuligowski, po pierwsze: czy ktoś na tym forum wyzywa Cię od snobów...? Nie? To powstrzymaj się z łaski swojej od takich wypowiedzi i zachowaj pewien poziom. Po drugie: co niby chcesz dokumentować słabym sprzętem? To, że puknął Cię gość niebieskim samochodem. I co Ci po tym, jak numerów już nie jesteś w tanie z tego nagrania odczytać...? Po trzecie: gdybyś miał choć niewielkie pojęcie o problematyce, w której na siłę chcesz zabłysnąć, to wiedziałbyś, że montowanie kamery sportowej w samochodzie jest bardzo kiepskim pomysłem...