- gumowe maty do schowków
- schowek na okulary
- żarówki oświetlenia wnętrza T10 led
- akcesoria do aranżacji bagażnika w sedanie/kombi
Absolutnie się zgadzam. Dla mnie to też minimum, które musiałem zrobić, żeby mieć mniej więcej to, czego potrzebuję.
Składane lusterka - po za parkowaniem na ciasnym chodniku ta opcja nie ma sensu w żadnym aucie, bo jeśli miejsce parkingowe wymaga złożenia lusterek żeby się zmieścić to nie ma jak wysiąść z auta. W poprzednich samochodach miałem automatycznie składane lusterka i zawsze wyłączałem tę opcję.
Tu się nie zgadzam. Tzn. nie jest to jakaś mega ważna opcja, ale:
- poprawia bezpieczeństwo, tzn. zabezpiecza przed przypadkowym zaczepieniem o lusterko na postoju, na parkingu itd.
- ułatwia ewentualne wjeżdżanie do ciasnego garażu
- z daleka widać że auto jest zamknięte, z czego codziennie korzystam
- jest fajnym bajerem

System nawigacji T&go czy infotaiment TT2 - w dniu premiery auta wyglądało to już jak jakiś żart.
To wygląda jak grafika z lat 90. Albo jak by zrobili taki tymczasowy projekt, żeby pokazać jak to działa, ale zapomnieli zrobić ostateczną wersję. Co do działania nie mam zastrzeżeń, spełnia to swoje zadanie i działa dość płynnie, chociaż brak większych bajerów, ale wygląd jest poniżej krytyki.
Duży LCD w zegarach - widoczność gorsza niż w zegarach standardowych, brzydkie grafiki, słaba czytelność w silnym słońcu, brak dodatkowych danych czy funkcji w relacji do standardowego wyświetlacza zegarów 4.2'
Fakt, że brak jakichś plusów w stosunku do standardowych zegarów. Tyle, że jest bardziej nowocześnie, te standardowe to jednak skansen. Ale poza tym plusów nie dostrzegam. Jest bo jest.
Co do rzeczy, których mi brakuje w mojej wersji, to zdecydowanie BSM, monitor martwego pola. Niestety dostępny tylko w Executive (o ile się nie mylę), a to bardzo przydatna rzecz i powinna być moim zdaniem przynajmniej od wersji Comfort.