Autor Wątek: Gadżety z Aliexpress/Wish/Banggood  (Przeczytany 182180 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziakoni

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Corolla Cross
Odp: Gadżety z Aliexpress/Wish/Banggood
« Odpowiedź #315 dnia: 30 Marca 2020, 21:47:54 »
Jak ktoś byłby chętny to odsprzedam radyjko android do C-hr wymieniłem na nowszą więc radyjko nie potrzebne

Offline Marek08

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: C-HR 1,8 Hybrid
« Odpowiedź #316 dnia: 31 Marca 2020, 08:14:27 »
A może by tak więcej szczegółów. Jakie to jest radyjko ? może jakieś dane techniczne. :-)

Offline dziakoni

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #317 dnia: 31 Marca 2020, 10:20:51 »

Offline Banan61

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #318 dnia: 31 Marca 2020, 10:42:31 »
@dziakoni
Jakos nie moge tego watku zrozumiec, sprzedajesz to radyjko co podales link powyzej czy takie kupiles?

Offline dziakoni

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #319 dnia: 31 Marca 2020, 13:15:58 »
@dziakoni
Jakos nie moge tego watku zrozumiec, sprzedajesz to radyjko co podales link powyzej czy takie kupiles?

Jeśli ktoś chętny mam te radyjko co podałem linka na sprzedaż ponieważ kupiłem nowszą C-HR

Offline Banan61

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #320 dnia: 31 Marca 2020, 13:24:25 »
Teraz rozumiem  :grin: No szkoda, pare tygodni wczesniej napewno bym kupil. Moje jeszcze nie zamontowalem bo kabelek byl uszkodzony. Sprzedawcy to zglosilem i natychmiast wyslal mi nowy. Powinien na dniach przyjsc.

Offline Marek08

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: C-HR 1,8 Hybrid
« Odpowiedź #321 dnia: 31 Marca 2020, 15:06:52 »
@dziakoni

Jeśli ktoś chętny mam te radyjko co podałem linka na sprzedaż ponieważ kupiłem nowszą C-HR

Jeśli to nie tajemnica, za ile to radyjko jest do kupienia od Ciebie ?
« Ostatnia zmiana: 31 Marca 2020, 15:11:29 wysłana przez Marek08 »

Offline dziakoni

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #322 dnia: 31 Marca 2020, 21:26:04 »
@dziakoni

Myślę że dla forum 900 zł będzie dobrą ceną?

Offline dziakoni

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #323 dnia: 31 Marca 2020, 21:29:09 »
@dziakoni

Myślę że dla forum 900 zł będzie dobrą ceną?

Dla Forum 900 zł będzie dobrą ceną?

Offline spetial

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: C-HR II 2.0 '25
27.06.2019: Toyota C-HR 1.8 Team Deutschland
26.06.2025: Toyota C-HR 2.0 Lounge PHEV ADP+Panorama

pireus

• Gość
« Odpowiedź #325 dnia: 02 Maja 2020, 22:28:39 »
Przecież to nie ma jakiegokolwiek certyfikatu bezpieczeństwa. Skąd wiesz jak sie zachowa w ekstremalnej sytuacji? Czy czegoś nie przyblokuje, albo się w Ciebie nie wbije jak się rozpadnie  :thumbdown: Jestem przeciwnikiem stosowania takich upiększeń w systemach odpowiadających za bezpieczeństwo

Offline dibo75

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #326 dnia: 03 Maja 2020, 11:07:56 »
Wyjątkowo się zgadzam z pireusem,a boczki każdy z nas pewnie takie zajechane ma oprócz mnie bo ja delikatnie zakładam i ściągam pasy.Plastiki w Toyocie nie są złe,są fatalne.Nie wierzycie to dajcie kilka kropel wody,napoju,deszczu na ten plastik nie wycierajcie i pozostawicie na parę godzin na słońcu,delikatna plamka czy odbarwienie już nie zejdzie,to samo z szybami,tragedia,miałem delikatny przeciek w garażu i kapało w to samo miejsce na szybę w aucie,potem parking i słońce,zacieki na szybie nie do zmycia,widoczne tylko na słońcu ale są,chyba zajade na jakiś detailing niedługo

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #327 dnia: 03 Maja 2020, 11:31:01 »
Wyjątkowo się zgadzam z pireusem,a boczki każdy z nas pewnie takie zajechane ma oprócz mnie bo ja delikatnie zakładam i ściągam pasy.Plastiki w Toyocie nie są złe,są fatalne.Nie wierzycie to dajcie kilka kropel wody,napoju,deszczu na ten plastik nie wycierajcie i pozostawicie na parę godzin na słońcu,delikatna plamka czy odbarwienie już nie zejdzie,to samo z szybami,tragedia,miałem delikatny przeciek w garażu i kapało w to samo miejsce na szybę w aucie,potem parking i słońce,zacieki na szybie nie do zmycia,widoczne tylko na słońcu ale są,chyba zajade na jakiś detailing niedługo
Wystarczy porzadnie zabezpieczyc powierzchnie i nie bedzie problemu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline K602

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #328 dnia: 04 Maja 2020, 08:02:31 »
Wystarczy porzadnie zabezpieczyc powierzchnie i nie bedzie problemu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dokładnie. Dlatego ja od razu po zakupie dałem samochód na zabezpieczenie (z zewnątrz ceramika, w środku także np. skóry, a plastiki osobnym preparatem)...
SAP ABAP Certified Developer

Offline dibo75

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #329 dnia: 04 Maja 2020, 10:23:26 »
Te zabezpieczenia ceramiczne to jest mega przekręt,2tys trzeba dać i po miesiącu śladu po tym nie ma,popytalem i każdy odradza,nawet kumpel który ma swój zakład detailingowy odradził mi inwestowania w te środki,a te premium to by wyszło na CHR 3,300 na fullu i 5 letnia ochrona hahaha

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl