Ja w swoim przekonaniu, myśląc o nowym samochodzie, uważałem i nadal uważam, że marka Toyota jako całokształt, jest bardzo dobrą marką i swą jakością bije konkurencję jak opel czy hyundai/kia na łeb i szyje, ale niestety zapomniałem o jednym czynniku, że tę jakość tworzą ludzie i oni mają wpływ na nasze (klientów) spostrzeganie marki.
Ja od wielu lat jeździłem Oplami, i zaufanie jakim obdarzyłem ASO Wawrosz, spowodowane było pracą wielu ludzi, którzy tak dobrze mnie traktowali, obsługiwali itd...
Nie ukrywam że mój pierwszy kontakt e-mailowy i telefoniczny z wieloma salonami toyoty był negatywny, lecz jako jedyny P. Dawid z Katowic (już nie pracujący) sprawił, że poczułem - że to jest to i to mu zaufam i to ten salon wybiorę (przy okazji cena uzyskana z wszystkich salonów była tam najniższa, i dalsze rozmowy o cenie - choć już byłem zadowolony, to rozsądnie jeszcze zostały doszlifowane) - Ja jako osoba ze sprzedaży, które mocno kładzie nacisk na jakość obsługi, zostałem potraktowany o niebo lepiej niż ja traktuje swoich klientów.
Obecnie czuję się już jak każdy kowalski, z podejścia nowego handlowca.