Ja zamawiałem 16 marca a fabryki zamknęli 18 marca więc było duże prawdopodobieństwo że moja corolka nie została wyprodukowana przed zamknięciem.
Ty zamawiałeś wcześniej więc trzymam kciuki aby faktycznie się pojawiła 1 czerwca w Polsce.
Ja muszę cierpliwie czekać bo nie mam innego wyjścia. W sumie to jest hatchback z silnikiem 2. 0 na Śląsku tyle że rocznik 2019. Minusem jak dla mnie jest biały kolor. Dokładnie biało czarny bo to selection. Przez chwilę przeszło mi przez myśl aby zrezygnować z zamówienia i wziąć ta biała ale odpuściłem bo jak mam brać nowy za kupę kasy to chce wziąć to co ja chce a nie to co zostało a nie do końca mi to pasuje.
A zastanawiałem się czy czytają bo dziś z gola inna rozmowa była. Pełna konkretów a nie ze może będzie a może nie a nie da się sprawdzić itp.
No modlić się zacząłem,
W każdym razie, ja bym czytał i tu pomagał, jeśli nikt nie pomaga, tzn że nie czytają.
Może być inna rozmowa bo fabrykę Burnastone uruchomili 26 maja i już składają auta, więc może też być przepływ informacji między systemami logistycznymi, bo ktoś włączył komputer w Anglii.
Jest mi niezmiernie przykro z powodu Twojego odległego terminu, łączę się w bólu, po cichu liczę na telefon we wtorek, że znamy VIN i auto jest w Mszczonowie