0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: mysliwiec_tech w 16 Listopada 2020, 09:07:08Wrzucam, bo być może znajdzie się ktoś, kto w podobnym czasie zamówił samochód i albo przyda mu się moje info, albo mi się przyda info od niego.Zamówiłem: 28.10.2020 Corollę TS MY21 (Kraków)Dostawa: 15.12.2020 (przewidywany), 1.01.2021 (gwarantowany)Silnik: 1.8 Hybrid CVTWyposażenie: Comfort + Pakiet TechKolor: Oxide BronzeNapisałem sobie program, który sprawdza update co 10 min i dzisiaj pomiędzy 11:20, a 11:30 pojawił się u mnie VIN. Reszta statusów bez zmian. Ponad 3 tyg. zajęło pojawienie się VINu. Teraz czekamy czy wyrobią się na deklarowany 15 grudnia.Czytałem że dodanie VINu do aplikacji myT wiąże się z jakimiś zmianami statusu... Czy nadal wiadomo czy ten problem występuje? Dodałbym sobie go, ale nie jestem pewien czy czegoś nie namieszam.
Wrzucam, bo być może znajdzie się ktoś, kto w podobnym czasie zamówił samochód i albo przyda mu się moje info, albo mi się przyda info od niego.Zamówiłem: 28.10.2020 Corollę TS MY21 (Kraków)Dostawa: 15.12.2020 (przewidywany), 1.01.2021 (gwarantowany)Silnik: 1.8 Hybrid CVTWyposażenie: Comfort + Pakiet TechKolor: Oxide Bronze
Ja dodałem a statusy pozostały niezmienione
Dostalem kilka tygodni temu info od dealera, ze 20.11 powinna pojawic sie data produkcji, ale tak sie nie stalo. Czy u kogos kto czeka na auto do produkcji cos sie zmienilo po 20.11?
...
Czy u kogos kto czeka na auto do produkcji cos sie zmienilo po 20.11?
No i wszytko zgodnie z planem idzie Auto dziś wyruszyło w podróż do polski. Czyli tak, nasze auta pływają na 100 procent Autoprestige. W momencie wjechania auta na statek mamy status opuścił fabrykę i pojawia się vin na stonie. Przeładunki na pociąg są w niedziele i wtedy auto rusza do polski (wyczytałem to w tym wątku). Status na statku będzie pokazywać aż do wjechania na pociąg. Następnie dwa trzy dni i powinno być w Mszczonowie.
Cytat: Don Wito w 23 Listopada 2020, 01:51:18...Tydzień temu było na statku a dopiero dzisiaj ruszyło do Polski?
Cytat: dawidos160 w 23 Listopada 2020, 07:58:38Cytat: Don Wito w 23 Listopada 2020, 01:51:18...Tydzień temu było na statku a dopiero dzisiaj ruszyło do Polski? Statek był w piątek ale mieli weekend i dopiero ruszył o 5 rano w poniedziałek. Co do statusu jest obecnie przeładunek jutro pewnie będzie status "po" o ile w ogóle będzie taki i odrazu nie będzie w status w Mszczonowie.
Cześć, mój zamawiany pod koniec października dziś zmienił status na "opuścił fabrykę" :D VIN też już się pojawił. Zobaczymy czy do świąt dojedzie.