Autor Wątek: Czas oczekiwania na auto  (Przeczytany 1034094 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline alchemist

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Czas oczekiwania na auto
« Odpowiedź #1410 dnia: 06 Czerwca 2021, 19:46:53 »
Vin z tego co kojarzę można było wyłapać po wyjeździe z fabryki w kodzie źródłowym na stronie mytoyota
Mnie nr VIN wskoczył sam po drugim dniu w Mszczonowie (prawdopodobnie po ocleniu).
U dealera są już dokumenty, ale auta jeszcze nie ma - mają czas w/g umowy do 10.06 ale się bardzo dłuży...

Offline czupurek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1411 dnia: 06 Czerwca 2021, 20:10:40 »
Jeżeli masz numer zamówienia a masz na kartce od dealera to vin i cała droga jest do wyśledzenia na stronie Toyoty. Ja znam numer vin od tygodnia tj od momentu zejścia z taśmy.

Offline norelpl

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1412 dnia: 09 Czerwca 2021, 14:54:53 »
Witajcie,

Przeczytałem już chyba cały wątek i widzę że czasy dostaw samochodów są różne.

Mój przypadek to zamówienie:31.03.2021,  przewidywana data dostarczenia: 23 Sierpień 2021.
Na razie status to wciąż: w oczekiwaniu na produkcję

Zamówiony model to: Toyota Corolla SD 1.8 Hybrid Comfort + Style + Tech

Czy rzeczywiście teraz czeka się prawie 5 miesięcy na samochód?

Offline czupurek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1413 dnia: 09 Czerwca 2021, 17:14:54 »
Gdzie sprawdzałeś stopień zaawansowania produkcji ?

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
« Odpowiedź #1414 dnia: 09 Czerwca 2021, 20:37:04 »
Ja czekałem miesiąc, ale to było dwa lata temu. Też taka konfiguracja. Z perspektywy czasu brał bym Executive, kasy niewiele więcej, a lepiej wyposażona.
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

Offline norelpl

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1415 dnia: 10 Czerwca 2021, 09:10:26 »
Gdzie sprawdzałeś stopień zaawansowania produkcji ?

Na stronie leasingodawcy, bo zakup idzie w leasingu.

Offline norelpl

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1416 dnia: 10 Czerwca 2021, 09:41:32 »
Ja czekałem miesiąc, ale to było dwa lata temu. Też taka konfiguracja. Z perspektywy czasu brał bym Executive, kasy niewiele więcej, a lepiej wyposażona.

Też się biłem z takimi myślami. Czego Ci brakuje w obecnej konfiguracji, a byłoby w Executive? Jak dla mnie to trochę będzie brakować podgrzewanej kierownicy i to tyle co ma Executive, a nie będę miał w pakietach.

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
« Odpowiedź #1417 dnia: 10 Czerwca 2021, 09:47:09 »
Podgrzewana kierownica, martwe pole, podgrzewane skrajne siedzenia z tyłu, system od ruchu poprzecznego i może automatyczne parkowanie, chociaż czytałem, że to nie jest coś dopracowanego.
I przepraszam za wpis nie na temat.
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

Offline delgacento

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1418 dnia: 28 Sierpnia 2021, 12:00:11 »
Drodzy,

czy wie ktoś jak uzyskać VIN dla zamówionego samochodu, który jest aktualnie w transporcie (morskim)? Ponoć ktoś wiedział jak "wyciągnąć" ten numer z aplikacji/strony, po zalogowaniu się na stronie/aplikacji MyT z poziomu przeglądarki na "zwykłym komputerze" (nie na aplikacji na telefonie). Ktoś, coś?

Offline Dziuba

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1419 dnia: 28 Sierpnia 2021, 12:05:41 »
Drodzy,

czy wie ktoś jak uzyskać VIN dla zamówionego samochodu, który jest aktualnie w transporcie (morskim)? Ponoć ktoś wiedział jak "wyciągnąć" ten numer z aplikacji/strony, po zalogowaniu się na stronie/aplikacji MyT z poziomu przeglądarki na "zwykłym komputerze" (nie na aplikacji na telefonie). Ktoś, coś?
Prawym klawiszem na stronie w przeglądarce - pokaz źródło strony i jak pojawi ci się okienko z kodem HTML wyszukaj tam vin ctr+f i wyszukaj VIN lub SB1

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline delgacento

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1420 dnia: 28 Sierpnia 2021, 12:10:20 »
Drodzy,

Offline delgacento

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1421 dnia: 28 Sierpnia 2021, 23:57:37 »
Prawym klawiszem na stronie w przeglądarce - pokaz źródło strony i jak pojawi ci się okienko z kodem HTML wyszukaj tam vin ctr+f i wyszukaj VIN lub SB1
Bardzo Ci dziękuję. Zrobiłem jak mówiłeś, ale niestety - wyników brak :/ Nie znajduje ani VIN ani SB1 :/ Czy to może być kwestia używanej przeglądarki (firefox) albo odpalanie kodu źródłowych na złych podstronach? Zasadniczo to szukam tego VIN'u na podstronie Mój samochód -> Moje zamówienia a następnie kliknięcie w konkretne zamówienie.

Offline Dziuba

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1422 dnia: 29 Sierpnia 2021, 11:42:24 »
Bardzo Ci dziękuję. Zrobiłem jak mówiłeś, ale niestety - wyników brak :/ Nie znajduje ani VIN ani SB1 :/ Czy to może być kwestia używanej przeglądarki (firefox) albo odpalanie kodu źródłowych na złych podstronach? Zasadniczo to szukam tego VIN'u na podstronie Mój samochód -> Moje zamówienia a następnie kliknięcie w konkretne zamówienie.
Trzeba to zrobić na stronie gdzie jest mapa, nie wiem jak na innych przeglądarkach ja robiłem na chromie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline norelpl

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1423 dnia: 29 Sierpnia 2021, 17:19:16 »

Www że Wars A a gdzie może:-!8-)^_^B-)=_==_=

Zawsze nic

Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka

Offline norelpl

• Toyot Leżący
  • *