Vin z tego co kojarzę można było wyłapać po wyjeździe z fabryki w kodzie źródłowym na stronie mytoyota
Gdzie sprawdzałeś stopień zaawansowania produkcji ?
Ja czekałem miesiąc, ale to było dwa lata temu. Też taka konfiguracja. Z perspektywy czasu brał bym Executive, kasy niewiele więcej, a lepiej wyposażona.
Drodzy,czy wie ktoś jak uzyskać VIN dla zamówionego samochodu, który jest aktualnie w transporcie (morskim)? Ponoć ktoś wiedział jak "wyciągnąć" ten numer z aplikacji/strony, po zalogowaniu się na stronie/aplikacji MyT z poziomu przeglądarki na "zwykłym komputerze" (nie na aplikacji na telefonie). Ktoś, coś?
Prawym klawiszem na stronie w przeglądarce - pokaz źródło strony i jak pojawi ci się okienko z kodem HTML wyszukaj tam vin ctr+f i wyszukaj VIN lub SB1
Cytat: Dziuba w 28 Sierpnia 2021, 12:05:41Prawym klawiszem na stronie w przeglądarce - pokaz źródło strony i jak pojawi ci się okienko z kodem HTML wyszukaj tam vin ctr+f i wyszukaj VIN lub SB1Bardzo Ci dziękuję. Zrobiłem jak mówiłeś, ale niestety - wyników brak :/ Nie znajduje ani VIN ani SB1 :/ Czy to może być kwestia używanej przeglądarki (firefox) albo odpalanie kodu źródłowych na złych podstronach? Zasadniczo to szukam tego VIN'u na podstronie Mój samochód -> Moje zamówienia a następnie kliknięcie w konkretne zamówienie.