0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Peterchen a jaka wersja i kolor. Ja też zamawiałem na samym końcu września i niby ma być do odbioru w przyszłym tygodniu. Status jeszcze Mszczonow ale leasing już zrobił przelew do sprzedawcy a ten twierdzi, że do odbioru w tym tygodniu o ile leasing wyrobi się z rejestracją...
Cytat: peterchen w 28 Października 2021, 14:26:24Cytat: j_24 w 27 Października 2021, 19:36:56Cytat: j_24 w 10 Października 2021, 11:50:39Ja zamawiałem dwie szt sedany hybrydy jedną comfort biała perła z czarnym środkiem i termin na 30 styczeń drugą comfort tech style biała perła jasne wnętrze termin 3 styczeń . Jak widać cykl produkcyjny dla poszczególnych wersji jest różny. KLEPNIĘTE Z MI 9T PROStatus obydwu zmienił się na 15.12.21 gwarantowana dostawa KLEPNIĘTE Z MI 9T PROA gdzie ten status z datą Ci się pojawia? W aplikacji MyT?Mam podgląd z systemu Toyoty.KLEPNIĘTE Z MI 9T PRO
Cytat: j_24 w 27 Października 2021, 19:36:56Cytat: j_24 w 10 Października 2021, 11:50:39Ja zamawiałem dwie szt sedany hybrydy jedną comfort biała perła z czarnym środkiem i termin na 30 styczeń drugą comfort tech style biała perła jasne wnętrze termin 3 styczeń . Jak widać cykl produkcyjny dla poszczególnych wersji jest różny. KLEPNIĘTE Z MI 9T PROStatus obydwu zmienił się na 15.12.21 gwarantowana dostawa KLEPNIĘTE Z MI 9T PROA gdzie ten status z datą Ci się pojawia? W aplikacji MyT?
Cytat: j_24 w 10 Października 2021, 11:50:39Ja zamawiałem dwie szt sedany hybrydy jedną comfort biała perła z czarnym środkiem i termin na 30 styczeń drugą comfort tech style biała perła jasne wnętrze termin 3 styczeń . Jak widać cykl produkcyjny dla poszczególnych wersji jest różny. KLEPNIĘTE Z MI 9T PROStatus obydwu zmienił się na 15.12.21 gwarantowana dostawa KLEPNIĘTE Z MI 9T PRO
Ja zamawiałem dwie szt sedany hybrydy jedną comfort biała perła z czarnym środkiem i termin na 30 styczeń drugą comfort tech style biała perła jasne wnętrze termin 3 styczeń . Jak widać cykl produkcyjny dla poszczególnych wersji jest różny. KLEPNIĘTE Z MI 9T PRO
Chyba w Toyota nieźle przyspieszyli, właśnie u mnie po 2 dniach znów się zmienił status, tym razem na wyjazd z fabryki. I faktycznie również nie widzę żadnych dodatkowych informacji na temat auta.
A u mnie nadal bez zmian. Zaczynam się martwić. W jakiej fabryce Wasze auta są/były produkowane?
Cytat: peterchen w 03 Listopada 2021, 18:40:00A u mnie nadal bez zmian. Zaczynam się martwić. W jakiej fabryce Wasze auta są/były produkowane?Dzwoniłem dzisiaj do dilera i nie wiem co on tam w swoim komputerze widzi ale powiedział, że odbiór na chwile obecną 1-15 grudzień. Pytałem też o zdjęcie samochodu w aplikacji czy to poglądowe czy to mój samochód. Powiedział, że poglądowe i żebym się nie martwił na chwile obecną nie ma informacji o przesunięciu terminu odbioru. Także kolego wydaje się, że dotrzymają terminu a nawet wcześniej bo na zamówieniu mam styczeń 2022. Fakt słownie zapewniał koniec grudnia może wcześniej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk