3.5 miesiąca- sedan z Turcji. 26.01- 12.05 . Dla nie czytających 1.8 hybryda style i tech . Cena za wysoka

. W salonie muszę dodatkowo dopłacić za wymiane opon na wielosezonowe - to sobie daruje . Wolę pojechać do swojego wulkanizatora kilka kilometrów od salonu . Ta sama usługa 100 zl po znajomości.
Kupiłem Goodyear 4S gen 3 . 2 tygodnie oglądałem testy na YT oraz ceny w sieci . Auto bild , auto świat, Motor . Testy nie zalezne i opinie nie mogłem się wogole zdecydować. Grubość bieżnika, skala twardości, zuzycie po jakimś przebiegu , subiektywne odczucia. Wąchałem się na Kleber lub Fulde ale jednak zdecydowałem GY cena za komplet 225/45/17 chyba 300 zł różnicy.
Czy ktoś z kolegów robil ceramikę na sedana lub kombi w Mazowieckim ? Ile płaciliście ?
Jak wygląda cena za ceramika z gwarancją niby na 5 lat . Proszę o prywatna wiadomość - cena i gdzie robiłeś . Znalazłem typka nie firma tylko eksspert ogłaszał się na FB . Zaproponował mi cenę 1300-1500 zł- korekta lakieru zapewne 1 etapową oraz ceramikę. Robi po godzinach , ogólnie samochod będzie miał u siebie 4-5 dni . Pracuje po godzinach

.
Ja po godzinach jestem zmęczony, komentarze i opinie ma dobre na FB .

Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka