Auto odebrane

Muszę powiedzieć, że Royal Grey w GR Sport nie jest fajny. Jest prze-za-je-bi-sty. Potrzebuje trochę światła żeby wydobyć z siebie te cudowne nuty metaliczne. Naprawdę jestem zaskoczony jak ładnie wygląda. Obawiałem się tej szarości którą pamiętam ze starszych generacji "dziadkowych" Coroll, ale naprawdę nie było czego.
Co do odbioru auta, czuć że to masówka. Cztery auta pod szybą, jeden za drugim, objazd po stanowiskach jak w fabryce - ale sprawnie i bez większego czekania. Zaskoczeniem było dla mnie to, że handlowiec nie potrafił odpowiedzieć na absolutnie, żadne, pytanie. Wprawdzie szybką odpowiedź uzyskaliśmy w dziale mechanicznym i u chłopaka ewidentnego pasjonata, który zajmował się wydawką, więc nie mam na co narzekać, ale wciąż było to trochę dziwne. Akumulator 11.6v - sprawny-doładować, problemów nie mamy bo norma od 11.5v

Pan z mechanicznego twierdził że to z transportu, a bateria ładuje się cały czas z baterii trakcyjnej, postój, zgaszony czy jazda! (To czemu nie jest doładowana? Idk nie chciałem się kłócić już). Z bajerów dostałem zestaw kosmetyków i zestaw gadżetów, które wyglądają naprawdę porządnie. Mała dopłata za wymianę opon i apteczkę.
5.12.2024 - złożenie zamówienia
6.12.2024 - przetwarzanie zamówienia
12.12.2024 - produkcja
13.12.2024 - opuszczenie fabryki
15.12.2024 - w transporcie Sakarya
16.12.2024 - w transporcie łódka Derince
30.12.2024 - Koper
13.01.2025 - Mszczonów
30.01.2025 - w drodze do salonu
31.01.2025 - w salonie
10.02.2025 - odbiór auta.
https://imgur.com/a/pbQuZye