W tych radiach z hybrydy bluetooth normalnie działa i nie trzeba mieć modułu GPS więc nie wprowadzaj ludzi w błąd ....
Ja nie twierdzę że nie działa we wszystkich ale miałem sytuację że na allegro były dwa radia i sprzedający przez telefon mówił że jedno ma BT a drugie nie. Ceny były takie same więc po co miał kłamać gdyby w obydwu był działający BT. Co do języka menu to też twierdzisz ze każde radio ma polski? Mało kto o tym pisze jak sprzedaje.
Spalanie chwilowe jest dokładniej wyskalowane niż z wersji bez hybrydy przez co jest bardziej czytelne i dokładne.
Dokładnie wyskalowane? Ja na tym pasku spalania chwilowego to nie widzę dokładnego spalania.
Do tego dochodzą dodatkowe informacje z klimatroniku, lista stacji radiowych, podgląd folderów i pełna lista mp3 z pendrive i wiele innych przydatnych opcji.
Dodatkowe informacje z klimatyzacji? Przez chwilę się pokazuje z jaką prędkością pracuje wentylator jak zmieniasz temperaturę bo przecież sama temperatura jest już na wyswietlaczu klimy.
Reszta dotyczaca stacji radiowych itp. jest może prawdą ale powtarzam nie u wszystkich jest to samo. Ja w oddzielnym wątku dużo pytałem o kilka funkcji i u siebie nie znalazłem.
Ja wymieniłem i jestem zadowolony ale najbardziej z wyglądu.