Pojeździłem tym autkiem kilka setek km i coraz bardziej mnie przekonuje do siebie. Spalanie na mojej trasie do pracy (po 31km w jedną stronę) 4.7l z licznika. Jazda na 2punkty. Przy mocniejszej nodze 5.5l. Mocy pod dostatkiem praktycznie od ręki a raczej nogi

. Zawieszenie dość sztywne na 18tkach felgach. Na 17 pewnie lepiej ale i tak mi odpowiada taki lekko sportowy charakter. Słychać delikatny szum lusterek powyżej 100km/h, na akceptowalnym poziomie. Chyba najgłośniejszym elementem przy spokojnej jeździe jest silnik spalinowy, który pomrukuje tak od 1600 obrotów. Czuc też lekką wibrację od silnika w tym zakresie obrotów. Uporczywego wycia przy pedale w podłodze nie ma. Silnik brzmi rasowo bym powiedział.
Wykończenie Executive+VIP całkiem ok. Siedzenia wygodne, dobrze trzymające. Miejsca jest też całkiem sporo. Mogę bez problemu usiąść sam za sobą a mam 189cm. Miejsca nad głową na 3,5palca z przodu, na dwa palce z tyłu. HUD jest bardzo dobrej jakości. JBL gra bardzo dobrze. Jedynie system inforozrywki jest po prostu słaby ale mam zapewnienie, że przy zamówieniu będzie już z AAiAC, oczywiście za dopłatą 1000zł. Ładowność 550kg, uciąg na haku 750kg.