Walę się w pierś jako generator problemu Na swoją obronę mam tylko tyle do powiedzenia że temat aktualizacji do AA/AC jest poruszmy równolegle w kilku wątkach, a że stacje są wykorzystywane te same to chcąc pomóc nieświadomie wprowadziłem czytających w błąd. Za to przepraszam. Niemniej jednak dziwne jest to że na tej samej stacji to samo oprogramowanie zachowuje się różnie w zależności od modelu samochodu.
Cytat: marek324 w 04 Września 2020, 12:06:20Walę się w pierś jako generator problemu Na swoją obronę mam tylko tyle do powiedzenia że temat aktualizacji do AA/AC jest poruszmy równolegle w kilku wątkach, a że stacje są wykorzystywane te same to chcąc pomóc nieświadomie wprowadziłem czytających w błąd. Za to przepraszam. Niemniej jednak dziwne jest to że na tej samej stacji to samo oprogramowanie zachowuje się różnie w zależności od modelu samochodu.To pokazuje że opcja jest możliwa. Dlaczego nie została włączona w corolli? Na to odpowiedzi raczej nie uzyskamy...
Coś się dzieje w temacie stacji 17TDT1EU-DA02, bo z tego co zauważyłem tylko te (albo głównie te) sprawiają problemy przy aktualizacji, jeżeli nie ma MEU (nawigacji).Ściągając plik z http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/audio_navigation/17TDT1EU-DA02_Latest.zip zaciągnął mi 17TDT1EU-DA02_0016.kwi gdzie jeszcze kilka dni temu leciał 17TDT1EU-DA02_0004.kwi. Plik datowany jest na 21 sierpnia 2020 14:04Edit: Dodam, że 17TDT1EU-DA01 ma Latest firmware 0016 co najmniej od wrzucenia plików do retrofita
Coś się dzieje w temacie stacji 17TDT1EU-DA02, bo z tego co zauważyłem tylko te (albo głównie te) sprawiają problemy przy aktualizacji, jeżeli nie ma MEU (nawigacji).
Może tak. Ja jeżdżąc na oryginalnej Navi miałem wskazówki nawigacji na prędkościomierzu w zakładce gdzie jest kompas. Tak samo mam przy Google maps. Żadna nową zakładka mi się nie pojawiła. Zauwazylem jeszcze jedno po aktualizacji znacznie więcej rozpoznaje mi znaków, wcześniej nie zauważyłem żeby rozpoznawał mi zakaz wyprzedzania czy koniec zakazu. Teraz to jest i to całkiem sprawnie. Dodatkowo zauważyłem (może tak bylo) że w tej samej zakładce co wskazówki Navi pojawiają mi się dwa znaki jak na zdjęciu. Uzupełniając moja wersja to executive z Navi .
Tylko USB3? Idę szukać w menu
A wczśniej w ravie też był kompas?