Autor Wątek: Android Auto, Carplay  (Przeczytany 737847 razy)

Offline Portowiec

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Android Auto, Carplay
« Odpowiedź #1305 dnia: 19 Września 2020, 14:23:55 »
Już jest dostępny IOS14 mają być zmiany w CarPlay. Właśnie wgrywam.

Jest ładniejsze tło :grin: :grin: :grin:
Potwierdzam. Ładniej wygląda  :-)

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #1306 dnia: 19 Września 2020, 14:28:44 »
Jak ktoś był zainteresowany tematem to sledził na bieżąco i udało mu się zrobić aktualizację.Jak włącza się  póżniej to niech nie ma się pretensji tylko czyta ze zrozumieniem .A jak nie umie to niech jedzie do serwisu tam mu pomogą .Styczek jedż do serwisu ,a nie wyżywaj się na forumowiczach.
Kolego nie do końca, ten temat jest już od tamtego roku, ja na przykład kupiłem to auto w tym miesiącu, więc włączam się gdy to mnie dotyczy. A jazda do serwisu nic nie da, bo oficjalnie zero aktualizacji  na tą chwilę.

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #1307 dnia: 19 Września 2020, 19:34:43 »
Kolego nie do końca, ten temat jest już od tamtego roku, ja na przykład kupiłem to auto w tym miesiącu, więc włączam się gdy to mnie dotyczy. A jazda do serwisu nic nie da, bo oficjalnie zero aktualizacji  na tą chwilę.
Większość tematow jest od początku.Ale o wgrywaniu AA piszemy od miesiąca,bo wtedy wyszła aktualizacja.Wszyscy co ją robili opisywali i można znależć opis jak to ztobić do radia z navi i bez.Jak kupiłeś w tym miesiącu to powinieneś mieć AA bo tegoroczna produkcja juz ją ma bez dodatkowej opłaty

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #1308 dnia: 19 Września 2020, 20:38:19 »
Wiem, bo wszystko znalazłem, ale mętlik w wątku jest i tyko tyle napisałem z sugestią, że fajnie by było taką instrukcję podpiąć na stałe, nic ponadto
Kupiłem auto wyprzedażowe, model 2020 produkcja z 2019 i po vin wychodzi mi że aż z czerwca więc jeśli to się potwierdzi to mój się niestety nie łapie, więc będę musiał to robić sam.
Auto będzie miało moduł navi ale jaki model stacji na razie nic nie wiem, wersja 2.0 comfort+style 4x4 AT

« Ostatnia zmiana: 19 Września 2020, 20:45:09 wysłana przez Krisman »
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #1309 dnia: 19 Września 2020, 21:05:54 »
Więc jak masz navi t usb1,usb2,usb3 i usb1.Ja mam bez navi to tylko usb3.Peny od 32giga format fat32 i próbuj

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #1310 dnia: 19 Września 2020, 21:06:49 »
, wersja 2.0 comfort+style 4x4 AT
4x4  co to

Offline Vini

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1311 dnia: 19 Września 2020, 21:09:12 »

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #1312 dnia: 19 Września 2020, 21:30:40 »
To chyba nie na tym forum powinien mieć pretensje.Tu corolla nie rav.

Offline wobo

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1313 dnia: 19 Września 2020, 22:32:47 »
Przepraszam, ale muszę to powiedzieć... Czytając ten przydługi wątek na temat instrukcji, jak zrobić, skoro nic nie wiem ale chcę, naprawdę nie dziwię się, że w tym kraju dzieją się takie rzeczy jak Amber Gold itp.. Ludzie nie mając pojęcia o temacie lecą jak dym... Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale takie pierwsze skojarzenie.

Wysłane z mojego H8166 przy użyciu Tapatalka

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #1314 dnia: 19 Września 2020, 22:39:59 »
To nie to forum

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #1315 dnia: 20 Września 2020, 00:18:01 »
Przepraszam, ale muszę to powiedzieć... Czytając ten przydługi wątek na temat instrukcji, jak zrobić, skoro nic nie wiem ale chcę, naprawdę nie dziwię się, że w tym kraju dzieją się takie rzeczy jak Amber Gold itp.. Ludzie nie mając pojęcia o temacie lecą jak dym... Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale takie pierwsze skojarzenie.

Nic z tego nie rozumiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline EliEli

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1316 dnia: 20 Września 2020, 10:59:58 »

Nic z tego nie rozumiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pewnie chodziło o słynne "eh panowie, coraz więcej amatorów pcha się do zabawy" ale tej części o Amber Gold nie byłem w stanie zdekodować...

Offline wobo

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1317 dnia: 20 Września 2020, 12:41:58 »

Pewnie chodziło o słynne "eh panowie, coraz więcej amatorów pcha się do zabawy" ale tej części o Amber Gold nie byłem w stanie zdekodować...

Tak ELiEli, główny zamysł był w tym kierunku.

Ale... faktycznie trochę nie trafione to porównanie z AG, bo późno już było :).
Jak wiadomo kluczowym problemem w AG  był nieuczciwy właściciel, który oszukał wiele osób ale w kontekście społecznym to niestety jak tam, tak i wszędzie ludzie bez większego "wgryzienia" się w temat chcą osiągnąć jakieś korzyści (bo nawet nie chodzi o amatorkę, tylko po prostu niechęć do wgłębienia się w temat, który ma służyć jedynie osiągnięciu celu), a takie działanie często kończy się często niestety podwójną stratą, finansową a przede wszystkim tą psychiczną.

Ale w tym forum nie mamy do czynienia z ASO Toyoty (choć może są ukryci przedstawiciele :) ) a grupą ludzi, którzy chcą się jedynie podzielić swoją wiedzą aby inni mieli łatwiejszy dostęp. Dlatego według mnie druga strona też powinna poważnie podejść do tematu, a jak nie, to przecież niebawem będzie można to zrobić w ASO.

Offline kosmo

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1318 dnia: 20 Września 2020, 22:49:31 »
Jak się ktoś interesuje to da radę, ale 88 stron wątku, to już książka ;)

Offline fenio

• Toyot Pełzający
  • **
    • Toyota New Global Architecture
« Odpowiedź #1319 dnia: 21 Września 2020, 10:20:51 »
Jak się ktoś interesuje to da radę, ale 88 stron wątku, to już książka ;)
Ale jakie zwroty akcji i ilu bohaterów! ;)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl