Cytat: PLS w 13 Października 2020, 21:24:08Jeśli nie pomogą te porady, to może być też wina kabla.Próbowałem na oryginalnym z ładowarki - może być za "słaby"?
Jeśli nie pomogą te porady, to może być też wina kabla.
Witam,Mam pytanie do wszystkich otóż serwis dokonał mi dzisiaj aktualizacji oprogramowania (posiadam Toyotę Corollę Sedan z 2019). Natomiast mam problem się połączyć - tel. to Huawei P-Smart (teoretycznie apka się na niego ściągnęła, działa i wszystko w niej funkcjonuje na telefonie).Ale po podłączeniu kablem do samochodu nic się nie dzieje... nie miałem nigdy AA i sam nie wiem, czy to wina telefonu (mam chyba z automatu ustawione na "ładowanie" podczas podłączania kabla USB) czy czegoś nie umiem zrobić....Z góry będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi.PozdrawiamJarek
Cytat: jarekjoker w 13 Października 2020, 21:30:21Cytat: PLS w 13 Października 2020, 21:24:08Jeśli nie pomogą te porady, to może być też wina kabla.Próbowałem na oryginalnym z ładowarki - może być za "słaby"?Nie powinien.Po podpięciu telefonu powinno pokazać się na środkowym ekranie samochodu "Połączono z Android Auto" w górnej części wyświetlacza.Wysłane z Galaxy S20 przy użyciu Tapatalka
Powinien być do szybkiej transmisji danych. W Euro mają dobre kable firmy SBS.Wysłane z Galaxy S20 przy użyciu Tapatalka
Witam,Mam pytanie do wszystkich otóż serwis dokonał mi dzisiaj aktualizacji oprogramowania (posiadam Toyotę Corollę Sedan z 2019).Natomiast mam problem się połączyć - tel. to Huawei P-Smart (teoretycznie apka się na niego ściągnęła, działa i wszystko w niej funkcjonuje na telefonie).Ale po podłączeniu kablem do samochodu nic się nie dzieje... nie miałem nigdy AA i sam nie wiem, czy to wina telefonu (mam chyba z automatu ustawione na "ładowanie" podczas podłączania kabla USB) czy czegoś nie umiem zrobić....Z góry będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi.PozdrawiamJarek
Czy wiecie może, jak zmienić poziom głośności komunikatów w google maps?
Cytat: jarekjoker w 13 Października 2020, 20:50:15Witam,Mam pytanie do wszystkich otóż serwis dokonał mi dzisiaj aktualizacji oprogramowania (posiadam Toyotę Corollę Sedan z 2019).Natomiast mam problem się połączyć - tel. to Huawei P-Smart (teoretycznie apka się na niego ściągnęła, działa i wszystko w niej funkcjonuje na telefonie).Ale po podłączeniu kablem do samochodu nic się nie dzieje... nie miałem nigdy AA i sam nie wiem, czy to wina telefonu (mam chyba z automatu ustawione na "ładowanie" podczas podłączania kabla USB) czy czegoś nie umiem zrobić....Z góry będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi.PozdrawiamJarekRozumiem, że ściągałeś przez apk mirror lub jakiś inny serwis i ręcznie instalowałeś? Z którego roku masz telefon, jeżeli sprzed roku lub obecny to zapomnij, że AA będzie Ci działać poprawnie. Od ubiegłego roku Huawei nie ma na pokładzie Google Mobile Services, a Huawei Mobile Services, a AA wymaga do pracy tego pierwszego. Jest to coś w rodzaju środowiska do aplikacji (taki framework). Ogólnie teraz wszyscy sprzedawcy wypychają Huawei'e po tym, jak Wujek Sam zrobił sobie embargo.
Cytat: jaykob w 14 Października 2020, 10:16:09Cytat: jarekjoker w 13 Października 2020, 20:50:15Witam,Mam pytanie do wszystkich otóż serwis dokonał mi dzisiaj aktualizacji oprogramowania (posiadam Toyotę Corollę Sedan z 2019).Natomiast mam problem się połączyć - tel. to Huawei P-Smart (teoretycznie apka się na niego ściągnęła, działa i wszystko w niej funkcjonuje na telefonie).Ale po podłączeniu kablem do samochodu nic się nie dzieje... nie miałem nigdy AA i sam nie wiem, czy to wina telefonu (mam chyba z automatu ustawione na "ładowanie" podczas podłączania kabla USB) czy czegoś nie umiem zrobić....Z góry będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi.PozdrawiamJarekRozumiem, że ściągałeś przez apk mirror lub jakiś inny serwis i ręcznie instalowałeś? Z którego roku masz telefon, jeżeli sprzed roku lub obecny to zapomnij, że AA będzie Ci działać poprawnie. Od ubiegłego roku Huawei nie ma na pokładzie Google Mobile Services, a Huawei Mobile Services, a AA wymaga do pracy tego pierwszego. Jest to coś w rodzaju środowiska do aplikacji (taki framework). Ogólnie teraz wszyscy sprzedawcy wypychają Huawei'e po tym, jak Wujek Sam zrobił sobie embargo.Nie wiem skąd te info. Ja mam huawei p30 pro i z automatu aa działało w testowym modelu gr z salonu, bez najmniejszego problemu i żadnych mirrorów nie musiałem robić. Lubię jak znawcy wiedzą lepiej, oczywiście masz huawei?
P30 pro miał datę premiery w marcu 2019 wiec jeszcze masz googla ale napewno nie aktualnego. Od lata 2019 huawei nie może instalować usług googla i tak już raczej zostanieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk