A po co masz udostępniać net przez telefon, jeżeli Box ma swoją kartę SIM i ona będzie go udostepniała?
Ale muszę mieć dodatkową kartę sim.
Można też mieć kilka kart SIM z tym samym numerem (np. FLEX)
Cytat: Krisman w 07 Czerwca 2024, 11:16:20Można też mieć kilka kart SIM z tym samym numerem (np. FLEX)Ale chyba nie można ich używać jednocześnie. Przynajmniej kiedyś tak było.
Nie można, ale po co?
Mam za to zegarek LTE i fon z tym samym numerem i zapewne działa to podobnie.
Cytat: Krisman w 07 Czerwca 2024, 13:16:21Nie można, ale po co?Bo kiedyś miałem 2 karty na ten sam numer w 2 telefonach i trzeba było jeden wyłączyć żeby działał drugi. Czy jak włożymy do boxa kareę sim i do telefonu drugą to oba urządzenia będą działały?Cytat: Marioosz w 07 Czerwca 2024, 13:20:58Mam za to zegarek LTE i fon z tym samym numerem i zapewne działa to podobnie.To nie działa tak samo. Mam Iphone, McBook iIpad i Apple watch, a karta jest tylko w telefonie a wszystkie wiadomości, itp pokazują się na wszystkich urządzeniach. Nie jestem informatykiem, ale nie ma to nic wspólnego z ilością kart, bo jest tylko ona w telefonie.
Z tego co wyczytałem, to we Flexie można mieć dodatkową kartę z tym samym numerem tylko do internetu, albo do wszystkiego.