A mam jeszcze jedno pytanie:)
Bo kupilem wersje executive i w specyfikacji mialem wpisane koło dojazdowe. Jak ostatnio oglądałem wóz (jeszcze nie odebrałem), to był tylko zestaw naprawczy. To standard czy raczej historia tego koła potoczyła się inaczej i powinienem walczyć?
No to masz rocznik modelowy 2019. Koło jest od 2020, czyli produkcja od października bodaj.
Ale, jeśli w specyfikacji do zamówienia miałeś spisane koło, to kłóć się do upadłego!
No ok, tylko czemu w takim razie dali to w specyfikacji... Eh amatorszczyzna
Bede!:D
No czekaj, jeszcze raz. O jakiej specyfikacji piszesz?
Na stronie są (były) dwie specyfikacje, jedna v2019 druga v2020. Koło dojazdowe jest w v2020. Jest tam przy nim gwiazdka, gdzie pod spodem pisze, że przy szyberdachu i JBL nie ma.
Ale jeśli przy zamówieniu dostałeś w specyfikacji zamówienia koło, to trzeba się kłócić.
Model mam 2019, ale specyfikacje obliczył mi handlowiec na symulatorze 2020 r. Pewnie jego błąd, nie zamierzam robić o to jakiejś awantury, bo jak nie ma to nie ma, ale trochę cierpliwość mi się kończy, bo były też inne niedomówienia. Jak pójdę już po ostateczny odbiór to się muszę naprawdę mocno poprzyglądać, bo przed zapłatą nawet go nie umyli.. eh
Swoją drogą zastanawiam się ile byście teraz dali za taką nową ravkę benzynę z manualem w wersji executive i lakierem z 2019?