Ten filmik pokazuje dziwne rzeczy. I to jest piękne w Toyocie, nikt nic nie wie- czeski film jeśli chodzi o szczegóły techniczne. Jak zamawiałem swoją mieli na stanie tylko Selection, a ta ma full LED. Panie, ale co, basic LED to ma pozycyjne LED, a potem H4. Nie, nie! wszystko LED tylko mniej się świeci w Basic. I tyle się dowiedziałem.
Jak odebrałem samochód podczas jakiegoś wypadu, ku swemu zdumieniu widzę, ( stoimy na światłach w korku), że na samochodzie przed nami odpijają się dwa punkty świetle. Jkaby tylko dwie kropki.
WTF? To nie mamy tych literek C? Pozioma kreska, pionowa i na dole znowu pozioma. Tworząca coś jakby C. Tylko takie widziałem dotąd. Zepsute, czy co? Zacząłem gmerać i wyszło mi, że tylko te "kropki" (to pionowa kreska z full LED) świecą w dzień:

Gdy zaczyna się szarówka załącza się górna pozioma kreska z literki C. Dolnej poziomej brak. A długie to wydawało mi się, że tylko z tej prawej komory coś świeci, ale ze zdjęcia wynika, że z dwóch. Trzecia komora z odbłyśnikiem milczy. Nie wiem, może zapala się jak samochód spada w przepaść.

Co do świateł- dla mnie są OK. Lepszych nie miałem.
p.s. Teraz zauważyłem, że na ostatnim zdjęciu pionowa kreska się nie świeci. Nie wiem czy tylko na długich, czy także po zmroku się wyłącza.