Nie ma poki co. Dwie instalacje zrobilem w ten weekend. Trzecia czeka na niedziele.
Problem jest taki ze mam na razie tylko stacje 7cali Fujitsu.
Podziwiam Twój zapał Klaudiusz
. Czyli na chwilę obecną jak to wygląda? Ty wymontowujesz stacje i wysyłasz do Rosji czy dostałeś licencję od naszych wschodnich przyjaciół i robisz to na miejscu? Jak to wygląda pod kątem kosztów? Może warto zrobić osobny, przypięty temat o całej procedurze? Trochę przeraża mnie perspektywa jeżdżenia przez miesiąc bez radia i możliwości sterowania klimatyzacją, ale chyba trzeba będzie się przełamać...
Wlasnie wyjechal ode mnie kolega Jacek

z zainstalowanym fabrycznym Android Auto/Carplay. Mam nadzieje, ze zda relacje czy jest zadowolony.
Ja sie tym nie zajmuje zawodowo. Zakupilem dodatkowa stacje za 500zl wiec jedna wysylam, druga mam na instalacje. Za okolo miesiac bede mial dwie stacje Fujitsu jak wroca z wgrania oprogramowania.
Na ten moment nie planuje zakupu 8 calowych stacji i wysylania do Rosji. To jednak jest duza odpowiadzialnosc, szczegolnie ze musialbym robic to wszystko w domu. Jak ktos ma ochote to moge pomoc, ale nie jest biznes zycia.
Wgranie Carplay to 800zl dla stacji 7 cali i 1200zl dla stacji 8 cali. Przesylka to minimum 200zl plus cło jeśli naliczą. Plus od miesiaca w gore czekanie. W Fujitsu masz sterowanie klima. W Panasonicu musisz ustawic klime na auto.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk