Z moich gadżetów to jest ładowarka 3.0 ale w miejsce brakujących dodatków z racji comfort-tech-style. 

Wysłane z mojego MI 9 Transparent Edition przy użyciu Tapatalka
Podpowiesz jak to podłączyć i gdzie kupiłeś cześć? Może jakiś link do oferty? W sprawach podłączenia jestem zielony wiec będę wdzięczny za podpowiedzi/foto.
Co do podpięcia to sprawa jest banalnie prosta bo z linka który wstawię na końcu gdzie ja kupiłem przyszło wszystko co potrzebne do podłączenia czyli adapter do wpięcia w bezpiecznik, które są pod plastikami pod kierownicą, a wszystko pięknie delikatnie schodzi bo jest na spinkach lecz takich dosyć miękkich nie sztywnych więc jak będziesz rozbierał plastiki to zdecydowanym ruchem ciągniesz i wszystko schodzi. Zczynaj od spodu.
Potrzebujesz jedynie probówkę samochodową żeby sprawdzić który bezpiecznik jest po stacyjce. Czarny kabel przykręcasz oczkiem do budy a samą ładowarkę umieszczasz w miejscu jednej z zaślepek. Naprawdę nic trudnego.
40,91 zł 40%OFF | 12V szybka ładowarka USB do telefonu komórkowego, niebieskie światło 22x22mm do Toyota Land Cruiser Prado 150 seria RAV4 Camry Hiace Corolla
https://a.aliexpress.com/_ufCeY9Wysłane z mojego MI 9 Transparent Edition przy użyciu Tapatalka