Sluchajcie, jesli zamowie kierunkowskazy dynamiczne do lusterek, to czy przy odbiorze auta, w salonie moga mi to zamontowac? Co z gwarancją wowczas?
Witam. Ja zamówiłem z rok temu z Japonii i kolor pasuje idealnie, z tego co pamiętam, to są od Crowna.
Cytat: RAVioli w 30 Stycznia 2021, 10:27:28Witam. Ja zamówiłem z rok temu z Japonii i kolor pasuje idealnie, z tego co pamiętam, to są od Crowna.Z Japonii tzn. jp parts? Podświetlanie idealnie pasujące? Jaki był czas dostawy? Jak wysokie jest cło za takie produkty?
Cytat: RAVioli w 30-01-2021, 10:27:28Witam. Ja zamówiłem z rok temu z Japonii i kolor pasuje idealnie, z tego co pamiętam, to są od Crowna.Z Japonii tzn. jp parts? Podświetlanie idealnie pasujące? Jaki był czas dostawy? Jak wysokie jest cło za takie produkty?Też jestem ciekawy - strona wyświetla że aktualnie czas dostawy może się wydłużyć do 8 tygodni z uwagi na ograniczenia w transporcie.Z drugiej strony - z chyba 830 zł (+ew cło) można kupić oryginalne podświetlane przełączniki szyb od Camry + sterowanie lusterkami od Crowna.Jakoś te Chińskie mnie nie przekonują.
Cytat: rydz124 w Wczoraj o 22:31:36 Cytat: RAVioli w 30-01-2021, 10:27:28 Witam. Ja zamówiłem z rok temu z Japonii i kolor pasuje idealnie, z tego co pamiętam, to są od Crowna. Z Japonii tzn. jp parts? Podświetlanie idealnie pasujące? Jaki był czas dostawy? Jak wysokie jest cło za takie produkty? Też jestem ciekawy - strona wyświetla że aktualnie czas dostawy może się wydłużyć do 8 tygodni z uwagi na ograniczenia w transporcie. Z drugiej strony - z chyba 830 zł (+ew cło) można kupić oryginalne podświetlane przełączniki szyb od Camry + sterowanie lusterkami od Crowna. Jakoś te Chińskie mnie nie przekonują.Witam. Tak, zamówione w kwietniu 2020 z JP-Carparts.com (nr produktu 84872-300070), koszt to 7966 jenów. Oczywiście mówię tylko o panelu sterowania lusterkami, panel do otwierania szyb mam od CHR. Kolory podświetlenia do siebie pasują, czas dostawy to był wtedy około 1 tygodnia. Cło to było 70 PLN.Pozdrawiam.
Cytat: koks70 w 01 Lutego 2021, 08:10:47Cytat: rydz124 w Wczoraj o 22:31:36 Cytat: RAVioli w 30-01-2021, 10:27:28 Witam. Ja zamówiłem z rok temu z Japonii i kolor pasuje idealnie, z tego co pamiętam, to są od Crowna. Z Japonii tzn. jp parts? Podświetlanie idealnie pasujące? Jaki był czas dostawy? Jak wysokie jest cło za takie produkty? Też jestem ciekawy - strona wyświetla że aktualnie czas dostawy może się wydłużyć do 8 tygodni z uwagi na ograniczenia w transporcie. Z drugiej strony - z chyba 830 zł (+ew cło) można kupić oryginalne podświetlane przełączniki szyb od Camry + sterowanie lusterkami od Crowna. Jakoś te Chińskie mnie nie przekonują.Witam. Tak, zamówione w kwietniu 2020 z JP-Carparts.com (nr produktu 84872-300070), koszt to 7966 jenów. Oczywiście mówię tylko o panelu sterowania lusterkami, panel do otwierania szyb mam od CHR. Kolory podświetlenia do siebie pasują, czas dostawy to był wtedy około 1 tygodnia. Cło to było 70 PLN.Pozdrawiam.360PLN za ten przełącznik to jednak powyżej mojej granicy bólu...
Często jest tak, że jedna cześć pasuje do wielu modeli aut i ma inne końcówki numerów.
..tylko pytanie..ile razy ktoś się bawi w ustawianie lusterka nocą..? aa jesli to ma tylko świecić - to strata kasy..panel do szyb/blokada drzwi - wskazane podświetlenie, bo to używa sie często.
Myślę, że to ma znacznie głównie estetyczne - ładniej jak się wszystkie przyciski świecą. Choć przyznam, że od czasu do czasu zdarza mi się opuszczać lusterka maksymalnie w dół aby widzieć co jest z boku samochodu podczas cofania.W C+S nie ma kamer 360 niestety.