Ledy wewnątrz wymienione jeszcze w salonie.
Chciałem jeszcze:
1) Wymienić żarówki kierunkowskazów na ledy( tylko pytanie z Ali czy ze sklepu ledowego stosunek ceny 220 do 57 zł.)
2) Wymienić kierunkowskazy w lusterkach na dynamiczne (pytanie białe czy dymione, Ali czy alledrogo, stosunek ceny 120 do 380- z homologacją)
3) Założyć podświetlanie klamek drzwi wewnątrz(pytanie kolor ice blue czy deep blue) deep chyba za ciemny, ale ice zdaje mi się zielonkawy?
ad1. ii jak..kupiles te ledy (przód/tył?) - jak tak,to daj tu lub na priv namiar
ad.2 dymione ledy wlasnie weszly 
https://youtu.be/IfsRKPj8hmI
ad3. wrzucilem foto kilka postów wyżej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam ponownie,
Te czynności już zrobione:
1)
Ledy kierunkowskazów do przednich kierunkowskazów założone(jest super, nawet trochę za mocne), mam już dwie następne na tył, ale jeszcze nie założone.
Wszystkie ledy(wnętrze pojazdu,ledy cofania i kierunkowskazy) kupiłem w sklepie ledowym.
2)
Dymione ledy kierunkowskazów już mam, ale jeszcze nie założyłem(plastiki nie lubią takiej temperatury jaką mamy za oknem, a garażu nie posiadam).Kupiłem te z homologacją.
3)
Podświetlane przyciski otwierania szyb kupiłem od toyoty chr, zdecydowałem się również na zakup podświetlanego przełącznika lusterek do kompletu(kupiłem na Amayama, cena 238zł.+ cło),
jeszcze nie dotarł.
4)
Osłony tylnych drzwi przed błotem zakładane na tylne nadkola(zakupione, ale jeszcze nie dotarły)
5)
Zakupiłem także gniazdo szybkiego ładowania, w miejsce zaślepki obok przycisku grzania fotela pasażera(jeszcze nie założyłem)
Chciałbym jeszcze dołożyć:
1)
Dodatkowe oświetlenie bagażnika(ledy) w tylną klapę - niektórzy użytkownicy zgłaszają problem za krótkich przewodów(u niektórych sprzedawców)
2)
Moduł ciśnienia opon(pokazujący obrazowo ciśnienie na wyświetlaczu prędkościomierza)
3)
Oświetlenie ledowe klamek wewnątrz pojazdu, mam cały czas problem z barwą(deep blue-trochę za ciemny, natomiast ice blue- niektórzy twierdzą, że idealnie pasuje do podświetlania przycisków, inni że nie pasuje)
4)
Wymiana głośników również będzie konieczna, ale wszystko w swoim czasie
Przepraszam za długi wywód, ale chciałem się podzielić swoimi spostrzeżeniami.