0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
. Dla mnie to podforum dla TNGA jest zupełnie bez sensu.
Jeszcze raz sorry
Cytat: marekj w 19 Czerwca 2024, 16:36:56. Dla mnie to podforum dla TNGA jest zupełnie bez sensu.Mam podobne zdanie. Zresztą mam wrażenie, że większość osób świeżo zarejestrowanych nawet nie wie co to znaczy TNGA. Sam nie wiedziałem i nawet tu nie zaglądałem (bo co mnie jakaś „dziwna wersja TNGA” obchodzi ) dopóki coś mnie nie „tknęło” i nie sprawdziłem.
dyskutujmy przyjaźnie nawet jeśli niekoniecznie we właściwym dziale
No, przecież widzę, że Cytat: igorqq w 19 Czerwca 2024, 17:12:26dyskutujmy przyjaźnie nawet jeśli niekoniecznie we właściwym dziale i to niesamowicie buduje, że ludzie chcą jeszcze rozmawiać przyjaźnie.Dział jednak zobowiązuje. Moja RAV4 to raczej nie jest na tej platformie produkowana, ani jedna ani druga bo jeszcze starsza (2002).
W RAV4 Vgeneracji nie ma diesla to i nie ma DPF.
Cytat: topoll w 19 Czerwca 2024, 16:25:45W RAV4 Vgeneracji nie ma diesla to i nie ma DPF.Za to jest GPF. Kiedy się zapcha, nie wiadomo. Mamy w firmie Mercedesa CLA 1,6 benzyna, problem z GPF pojawił się po przebiegu 35 tys km. Samochód jeżdżony głównie po mieście. Chyba będzie trzeba wypalać w trybie serwisowym.