0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Odblokowanie drzwi kierowcy przy pierwszym nadciśnieniu przycisku pilota jest do ustawienia w menu samochodu na środkowym ekranie, nie ma to związku z alarmem.Poszukaj w sekcji ustawienia, jest to dość jasno opisane
Najlepsze jest AC , nie brałem alarmu bo wiedziałem jakie są tylko z nimi problemy
Panowie offtopic zrobiliście. Wracając, mi alarm od 3 dni nie pisknął nic, sekwencje zawsze te same, podchodzę, ręka za klamkę, otwiera, jadę jadę, wychodzę, dotykam klamki, zamyka. W ciszy.
Przebrnąłem przez wątek, uff, trochę off topic się zrobił. ale odpowiedzi nie znalazłem. Tenże alarm mi piska 2 razy przy zamykaniu (przyciskiem na klamce) a wczoraj nie piskał? Jak piszczy ciagle przez pare sekund to już wiem że coś otwarte jest i nie załączy. Ale te 2 krótkie to nie czaje. Ps instrukcja obryta już od Cobry. Zainteresowały mnie funkcje dodatkowe autouzbrojenje po 30 sek od zgaszenia+zamknięcia drzwi. Just in case. Nie napisali nic w instrukcji a gdzieś na forum czytałem ze można zmodyfikować by tylko drzwi kierowcy odblokowywać? Ma ktoś tak? Bo autoblokady po ruszeniu wiem ze nie zrobią bo się nie da.