Pytanie trochę zbliżone do tematu - czy możecie sprawdzić:
Czy podczas korzystaniu z oryginalnej navi Toyoty na ekranie - możecie podzielić ekran np. na dwie , trzy cześci np: centralnie menu u mnie to AA , z lewej mapy navi, z prawej np. Spotify ( to tylko przykłąd podziału ) i czy działa Wam tzw. multidisplay z programem do nawigacji Toyoty ?
Działa mi to z nawigacją Google Map, ale za cholerę nie chce działać innymi programami do nawigacji
Jeśli masz na myśli ustawienia ekranu "Home", to nie da się tam umieścić AA. Można tylko Navi, Audio, Telefon, Zegar i Eco, i to nie wszystkie we wszystkich pozycjach. A jeśli masz na myśli coś innego, to nie wiem co masz na myśli. :/
I jeszcze jedno: jak działa i skąd ma informację system rozpoznawania znaków drogowych (to się chyba nazywa RSA )
Nie mam modułu nawigacji, kamery z przodu i telefon niepodłaczony
RSA działa tak, że kamera zza przedniej szyby (ta umiejscowiona za lusterkiem), która również służy do LTA, rozpoznaje znaki. Nie działa to bezbłędnie, skoro zdarza się, że znak jest zasłonięty innym pojazdem, albo dotyczy sąsiedniej trasy zza barierki. Jeśli chodzi o ograniczenia prędkości, to wydaje mi się, że za pomocą navi orientuje się kiedy dane ograniczenie jest odwołane przez przejechanie skrzyżowania, ale nie dam sobie ręki uciąć. Nie pamiętam jak to działało bez navi.