No to kupilem sobie tego Audisona LRx nad którym sie wcześniej. Jak na razie jestem w 100% zadowolony i nie widze sensu instalowania zadnego suba do autka o tak malej objetosci jak Yaris. Poprawa po przerobieniu radia (wyjście z przedwzmacniacza) i dolozeniu wzmacniacza jest olbrzymia i to w kazdym zakresie czestotliwosci. Basu jest wystarczajaco duzo i jest dużo bardziej szczegółowy i dynamiczny - lepiej wysterowany a nie z lekka dudniący jak było wcześniej, średnie tony są jak dla mnie bez zarzutu - szczegółowe ale nie wyostrzone.. Przesterowane gitarki brzmia super :D Wysokie brzmią odrobine ostro na niektórych nagraniach - to może być wina odtwarzacza i kabli ale to jest już czepianie się, wiadomo że to nie high-end ;-) Poza tym są szczegółowe - teraz mnie wkurza jak płyta była zgrywana z mp3, od razu to słychać. Zapas mocy jest bardzo duzy, nie doszedlem potencjomentrem do poziomu przy którym byloby slychac jakies znieksztalcenia (na seryjnym radiu wlasciwie nie bylo ich slychac tylko na postoju w cichym miejscu ;-) ) Ogolnie nie widze problemu braku regulacji na seryjnym odtwarzaczu wbudowanym w deske (ten "problem" byl poruszany na innym topicu). Niskie tony mozna odrobine podglosnic (bo to w koncu tylko 16-tki graja) i jest git - rownowaga tonalna zachowana. No i tweetery na zwrotnicy w opcji -3dB. Nic wiecej nie potrzeba.
Sorki za przydlugawa wypowiedz ale moze sie komus przyda ;-) (No dobra, tak na serio to chcialem sie pochwalic jak Artoone)