pytałem parę razy sprzedawcę z oficjalnego sklepu Teyes i za każdym razem pisał, że nie ma opcji, żeby działały. Druga sprawa to to, że rozmawiamy w moim wypadku o IV generacji więc być może jakieś inne łączenie zastosowali, na które nie mają pomysłu. Sama stacja obsluguje widok 360 i 3D ale dostałem wyraźny sygnał, że u mnie nie ma szans.
Tak, po pierwsze, CC3 obsługuje fabryczny 3D.
Po drugie, teyes wprowadził osobno nowy system 3D-360 który jest dedykowany wyłącznie do stacji сс3 6/128 która ma wbudowany hardware do tych kamer. Z tego co pokazują to bajka w porównaniu do fabrycznego systemu 3D.
Pytałem kilka razy w kilku sklepach i były sprzeczne informacje poprawności działania camer 360 oraz audio JBL. Pewnie coś poprawili jak twierdzisz, że 360 działa. Ale ja pewności nie miałem, a nie chcę omijać oryginalnego modułu 360 Toyoty bo on współpracuje jeszcze z RCA i fajnie pokazuje z której strony nadjeżdża samochód.
Pytałem o full model, bo jak już brać to brać, ale dostałem sprzeczne informacje. Poprosiłem o zdjęcia, film na których jest widok z kamer 360 w radiu CC3, ale zaraz przestali się odzywać.
Radio jest fajne i już byłem gotów kupić, ale po pierwszej wpadce z radiem Max-pad 11" wolałem już się upewnić.