Ja mam teraz na aucie
Goodyear Vector 4Seasons G3 w rozmiarze 17" i póki co spisują się bardzo fajnie

Nawet dzisiaj, kiedy dość mocno zasypało Olsztyn mogłem jechać w miarę spokojnie i jak się zakopałem (próbując skrócić przejazd

) to też się wygrzebałem
W lato także spisywały się dobrze, są dość ciche, hamowały tak jak by tego oczekiwał.
Na poprzednim autku też miałem te Goodyear-y (tylko gen. 2) i także bardzo dobrze się spisywały (choć pojeździłem na nich raptem ok. pół roku i zmieniłem autko na corollę).
Natomiast pierwsze wielosezonowe oponki kupiłem jakoś w 2019 i były to Nokiany All Season - polatałem na nich prawie 6 lat i generalnie gdyby nie moja głupota to mogłyby posłużyć dłużej - nie rotowałem w ogóle opon i po ok 5 latach bieżnika z przodu nie było praktycznie wcale (dotykając już oznaczenia), a z tyłu prawie jak nówki. Po zmianie przód-tył jeszcze pół roku się pokręciły, ale z racji wytarcia zaczęły łapać wszelkie badziewie z dróg i tracić ciśnienie. Później zmieniłem na Goodyear-a a niedługo później auto :-D
Także osobiście polecam (no chyba, że ktoś w górach jeździ albo pod miastem, ale to wtedy raczej nie corollą z tak małym prześwitem) - tylko trzeba pamiętać o rotowaniu opon