Chciałem tylko dodać że u mnie okazało się że to nie tacka hałasowała, chociaż jej oklejenie materiałową taśmą na pewno nie zaszkodziło, ale... port USB. Szczególnie jak jest sucha i zimna pogoda to wydaje takie charakterystyczne trzaski szczególnie na bocznych nierównościach. Teraz za bardzo nie mam czasu, ale będę się dobierał do tego portu.
W środku jak już wspomniałem wymieniłem oświetlenie sterowania szybami na chińskie za około 200zł i na tą chwilę wszystko działa. Dołożyłem białe podświetlenie klamek, kolor z lexusa moon light, obawiałem się tego że nie będzie pasowało do reszty ale jest zaskakująco dobrze. A co do żarówek LED w środku, testowałem te chińskie panele ale coś mi nie zagrało. W końcu zakupiłem poniższe żarówki i efekt dla mnie super (nie jest to żadna reklama, po prostu dość długo szukałem żarówek mocnych, bo takie są i w obudowie aluminiowej dla bezpieczeństwa przegrzania, założyłem je wszędzie, wliczając bagażnik i jest dużo jaśniej, ale mam je gdzieś od tygodnia więc nie wiem jak z żywotnością)
https://allegro.pl/oferta/zarowka-led-w5w-t10-canbus-6xsmd-diody-soczewka-9527619556Mały problem pojawił się przy lampce z tyłu. Niby jest tam C5W 31mm ale przy próbie montażu takiej, ukręciłem żarówkę, wydaje się że tam powinna być raczej mniejsza np 28mm z większym kołnierzem).