Co do AAW - jestem po kolejnych kilku testach i trochę się nadenerwowałem (mocno...). Co zauważyłem, a raczej dzieci prędzej to, że AA na ekranie ma mniejszy interfejs, rzeczywiście coś uległo zmianie, panel (stały nad mapą) jest w większym DPI (100 ustawiłem) - fajnie to wygląda.
Co do działania. Namieszałem tak, że nie chciało się łączyć, ani po kablu, ani po AAW... Ostatecznie trzeba było raz jeszcze wyłączyć auto, włączyć, podpiąć kabelek, dać uprawnienia do AA i poszło (wcześniej wyczyściłem dane AA w telefonie, by apka od zera wystartowała).
Pracuję na MTP (drugie od góry, coś chyba z force), ostatnio widziałem, ze pasfru na enable, jak dałem dis to zaczął się sypać.
Miałem problem z spotify puszczającym muzę przez telefon, ale sterowanie z samochodu działało. Pomogło on/off wszystkiego. Czasami też mapa ruszyła, a spotify nie chciał się z poziomu auto uruchomić. Było jeszcze z nie wstającym netem, tutaj chyba pomaga ignorowanie informacji, że sieci wifi nie ma neta (nie wciskam NIC, robię wstecz jak wyskakuje monit o to co robić - gdzieś na FAQ AAW tak pisali - by ignorować.
Co do stabilności połączenia to jakieś 30-40 min jazdy - bez najmniejszego zgrzytu. W przypadku braku połączenia próbuje do usr... śmierci próbować się łączyć.
Na razie ocena 3/5, czuję, że ma rokowania, by wzrosnąć

.
Testuję dalej.