Jaki model ?
Dokładnie coś takiego
https://allegro.pl/oferta/14038375277Ale jump starter - w razie jak by co - masz ?
jeszcze nie ;P moja kamerka + tylna pobierają zaokrąglając w górę 3W, przetwornica na 5V dorzuci max 1W także daje to niecałe 4W. Akumulator 45Ah 12V mieści 540Wh co daje teoretycznie 135 godzin pracy. Dorzucę do tego że to jest chyba pobór prądu podczas zwykłej pracy a nie w trybie parkingowym gdzie bitrate lub ilość klatek jest znacznie zmniejszona i możliwe że GPS nie pracuje do tego tryb parkingowy jeśli dobrze pamiętam ustawiłem na dobę od wyłączenia auta no i po trzecie; adapter ma kilka ustawień przy jakim napięciu akumulatora ma odcinać kamerce zasilanie także... jestem dobrej myśli

Jeszcze coś; ostatnio auto pierwszy raz stało 37 godzin, napięcie spoczynkowe opadło do 12,17V. 8 uruchomień auta na ok po 5 minut + dwa na "aż" po 11 minut i akumulator zdaje się odzyskał wcześniejszą "sprawność":

A co robiles przy aucie?
Chwilę się zastanawiałem ale już pamiętam. Przy samym aucie nic. Otworzyłem przednie drzwi i w skrócie ogarniałem Samsunga A1 który na wyjeździe robił za telefon do hybridassistanta; padła tam pamięć daty i ustawienia więc kombinacje, restart, łączenie z hotspotem a po synchronizacji wysyłałem tripy po BT do mojego telefonu (tripów chyba 5 czy 6 po kilka do 11MB, bt bo system jest pusty jak bęben, są 3 ikonki w menu aplikacji ;d). Po wszystkim zamknąłem auto i poszedłem.
Co do korka to jestem prawie pewny że stałem na autoholdzie. Tam był taki temat że światła na skrzyżowaniu zgasły... tak do 0, wszyscy ze wszystkich stron wbili i kaplica do tego autobusy przegubowe, tramwaje... no dramat ale jakoś przejechałem po chyba 15 minutach xd
Akcja z telefonem trwała do pół godziny, widać po zamknięciu auta że napięcie podbiło ale tak nie do końca, przez ok 20min było trochę obniżone, może wtedy auto synchronizowało się z chmurą czy cuś?