Cytat: tomsan w 21 Października 2020, 20:34:42Podobno w najnowszej Auris hybrydzie stosuje sie olej 0w8 i produkcji podjął się motul Najnowszej ? To jakaś nowa wyszła ?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Podobno w najnowszej Auris hybrydzie stosuje sie olej 0w8 i produkcji podjął się motul
Podobno w najnowszej Yaris hybrydzie stosuje sie olej 0w8 i produkcji podjął się motul
Kwestia która dotyczy wszystkich Auris 2 (FL ) . Dezaktywacja szyb z panelu kierowcy powoduje wyłączenie również możliwości odsunięcia / zasunięcia szyby również na panelu kierowcy co w moich poprzednich autach powodowało tylko wyłączenie szyb na panelach tylnych oraz pasażera . Pierwsza dzisiaj myśl " 3 silniki na raz padły ? Ahh ta bezawaryjna toyota " Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Cytat: talib1990 w 22 Października 2020, 08:20:11Kwestia która dotyczy wszystkich Auris 2 (FL ) . Dezaktywacja szyb z panelu kierowcy powoduje wyłączenie również możliwości odsunięcia / zasunięcia szyby również na panelu kierowcy co w moich poprzednich autach powodowało tylko wyłączenie szyb na panelach tylnych oraz pasażera . Pierwsza dzisiaj myśl " 3 silniki na raz padły ? Ahh ta bezawaryjna toyota " Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaTeż byłem zdziwiony widocznie tak zrobili wiązkę że przycisk kierowcy odcina zasilanie wszystkich 3 szyb albo ich przekaźników a nie lokalnego sterowania silnika danych drzwi.
Cytat: tomsan w 23 Października 2020, 11:04:19Cytat: talib1990 w 22 Października 2020, 08:20:11Kwestia która dotyczy wszystkich Auris 2 (FL ) . Dezaktywacja szyb z panelu kierowcy powoduje wyłączenie również możliwości odsunięcia / zasunięcia szyby również na panelu kierowcy co w moich poprzednich autach powodowało tylko wyłączenie szyb na panelach tylnych oraz pasażera . Pierwsza dzisiaj myśl " 3 silniki na raz padły ? Ahh ta bezawaryjna toyota " Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaTeż byłem zdziwiony widocznie tak zrobili wiązkę że przycisk kierowcy odcina zasilanie wszystkich 3 szyb albo ich przekaźników a nie lokalnego sterowania silnika danych drzwi.To nie jest zrobienie wiązki, tylko takie a nie inne zaprogramowanie sterownika, przecież to wszystko jest podłączone do magistrali CAN, widać Japończycy uznali, że jak blokada to pełna, bo tak bezpieczniej.