Cześć, też rozważam zakup nowej Ravki -> cena jaką udało mi się uzyskać to 140k brutto 2.5 hybrid fwd, comfort + style, czujniki, dywaniki gumowe i kolor (granat lub ciemnoszary)
Zainteresowany jestem jeszcze hakiem, dostałem doca w którym wymienione jest kilka propozycji -> od 1800 za stały do 4300 za wertykalny. Możecie doradzić coś w sprawie haka? Szukałem tematu na forum ale niestety nie znalazłem.
Czy może ktoś polecić opony zimowe które nie będą jakieś mega głośne. Salon zaproponował Nokiany na 3k, bridgestone za 3,2k i goodeyar za 3,5k. Na oponeo niby parę groszy taniej...
Ogólnie jeszcze pytanie do wyjadaczy. Czy warto dopłacać 8k do wersji 4x4? Raczej w teren się nie wybieram, auto będzie użytkowane głównie w mieście + weekendy ok 60km do rodziców na obiad. Bardziej mi się camry podoba, ale brak możliwości założenia haka/bagażnika dachowego oraz brak AA i AC dyskwalifikuje ten samochód.
EDIT:
Jeszcze jedno pytanie. Jak samochód sprawdza się w zimie przy mrozach (ktoś tu z Suwałk napewno jest

). Jak ze spalaniem i działaniem silnika hybrydowego/baterii?