Autor Wątek: Najniższe zarejestrowane zużycie paliwa zawsze pokazuje 0  (Przeczytany 3656 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline norbert_p

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Najniższe zarejestrowane zużycie paliwa zawsze pokazuje 0
« Odpowiedź #15 dnia: 03 Listopada 2020, 09:13:12 »
Kolego jarh. Rozumiem, że te wszystkie bóle co do auta do z przymrużeniem oka. Przecież nikt o zdrowych zmysłach, myślący poważnie o wydaniu ponad 100k na auto nie kupuje kota w worku. Byłeś chociaż w salonie, dotykałeś materiałów, siedziałeś w środku, itp itd? No chyba, że kupiłeś na allegro i auto Ci pod dom podstawili...  :wallbash:
Totalnie nie rozumiem ludzi, którzy przy nowym aucie szukają dziury w całym! Ja oglądnąłem wszystkie filmiki na youtubie (również obcojęzyczne) (nie tylko od redaktorów gazet, ale również od prywatnych osób) zanim zdecydowałem się na corolle. W salonie wiedziałem co dotknąć i gdzie popatrzeć, aby zweryfikować rzeczywistość z filmami. Sorki - nie stać mnie na wyrzucenie ponad 100k na auto i narzekanie na nie od początku.
Miłego dnia - mimo wszystko. OFF TOP.

Offline toranaga

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #16 dnia: 03 Listopada 2020, 20:47:44 »
spalanie chwilowe mogłoby się przydać
Pozostaje aplikacja Hybrid Assistant, ale do tego potrzebny jest jeszcze inderfejs od ODBLink, bo inne nie działają w pełnym zakresie.

bagażniku mojego TSa po bokach są takie boczne schowki z wyjmowanymi przegródkami. Z jednej strony w mocowania rzegródki były tak daleko od siebie, że przegródka ta  wypadała (po prostu cały prawy boczek bagażnika był pogięty i zdefasonowany).

U mnie te przegródki są po prostu za krótkie i z tego powodu wypadają.  Spróbuję zareklamować je przy przeglądzie.
Corolla TS 1.8 Hybrid 122KM,2019,Executive,Phantom Brown poprzednio:
Corolla 1,6 132KM,CVT,sedan,2014
Corolla 1,6 125KM,sedan 2006
Corolla 1,4 86KM Liftback 1998
Włącz Kuba Wątły TV, niezależne Medium Obywatelskie.

Offline darek60

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #17 dnia: 03 Listopada 2020, 21:24:04 »
Kolego jarh. Rozumiem, że te wszystkie bóle co do auta do z przymrużeniem oka. Przecież nikt o zdrowych zmysłach, myślący poważnie o wydaniu ponad 100k na auto nie kupuje kota w worku. Byłeś chociaż w salonie, dotykałeś materiałów, siedziałeś w środku, itp itd? No chyba, że kupiłeś na allegro i auto Ci pod dom podstawili...  :wallbash:
Totalnie nie rozumiem ludzi, którzy przy nowym aucie szukają dziury w całym! Ja oglądnąłem wszystkie filmiki na youtubie (również obcojęzyczne) (nie tylko od redaktorów gazet, ale również od prywatnych osób) zanim zdecydowałem się na corolle. W salonie wiedziałem co dotknąć i gdzie popatrzeć, aby zweryfikować rzeczywistość z filmami. Sorki - nie stać mnie na wyrzucenie ponad 100k na auto i narzekanie na nie od początku.
Miłego dnia - mimo wszystko. OFF TOP.

<brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo>
RAV4 2.5 hybrid

Offline j_24

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 03 Listopada 2020, 21:58:31 »
Bardzo dziękuję Panie j_24 za merytoryczne dorady i wezmę to oczywiście pod uwagę, mając jednocześnie nadzieję, że nauczysz mnie nią jeździć. No chyba mi nie odmówisz - MISZCZU !
Proszę nie udzielam prywatnych lekcji. Polecam najbliższą szkołę jazdy może pomogą.

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

Corolla Sedan 2019 Oxide Bronze 1.6 multidrive Tech+Style-Była
Corolla Sedan 2021 Metal Stream 1.6 multidrive Tech+Style- Jest
Corolla Sedan 2021 Pearl White 1.8 Hybrid  Tech+Style-będzie na dniach

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl